manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Dva pitanja!

Reply

Thread Tools
Old 21 siječanj 2008, 14:59
Novi član grupe

Pozdrav svima

Imam dva pitanja u ovom forumu da se pitaju:

1) Kad sam namjeravate instalirati bilo koji softver, neki daju dvije izvršne datoteke, jednu za Windows 32bit, a drugi za Windows 64 zalogaj. Što je ovo? Ja sam koristeći Windows XP Home Edition [1GB RAM i 120GB HDD] i kako treba da znam koje jedna za instalaciju?

2) Imam širokopojasno Internet povezivanje s propusnost od 2Mbps. Jasno mi je da kada je priključena na Internet, moja IP adresa je moj identitet u WWW. Ali nedavno sam došla da znaju da se lako može IP zlouporabe neke web stranice i Hackers. Stoga je neophodno kako bi zaštitili naše IP adrese, dok od surfanja intruders. JA isto tako ne žele masku (proxy) / sakrij moje IP jer nije pravno (?). Dakle, moje pitanje je: "Ima li neki open source softvera kako bi zaštitili naše IP ili postoji neki tehniku u Windows igrati oko?"

Ja sam stvarno znatiželjan to znati o ovim, molimo Vas da podijelite svoje znanje.

Hvala Vam na odgovorima,

Imati veliki dan:)
Pozdravi
Vijay
Old 21 siječanj 2008, 16:12
Donatorska Grupa

Vi ste gotovo sigurno trčanje 32 bitnu verziju, tako da ide s tim.

Ne možete se "sakriti" Vaša IP ako ne izvoditi kroz proxy, jer su IP adrese koje će se koristiti za slanje paketa i web radu. Izuzetno je malo vjerojatno da će netko "hack" vi preko vaše IP adrese, najgore što možete napraviti je port skeniranje vi i oni išta trebali pokušati biti blokiran od strane vatrozida. Shvaćanje da IP adresa je ekvivalent na bankovni račun ili kreditnu karticu broj i treba biti zaštićena i zaštićena putem bilo kojim sredstvima je i smiješan i nerealno. Dakle, ne brinite o tome - samo pokrenuti pristojan firewall.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 21 siječanj 2008, 17:22
Novi član grupe

Hvala Carbon

Dakle, znači Windows XP 32-bitni OS i pokrenete program vatrozid štiti IP adresu iz intruders.

Puno hvala,
:)
Old 21 siječanj 2008, 22:25
Donatorska Grupa

Prvi je malo off. Postoje dvije verzije XP, koji je gotovo uvijek koristi koji omogućuje ljudima da koriste više od 3.5GB RAM-a, pod nazivom 54-zalogaj ili x64 i x86 ", 32-bitni" verziju. Šanse su bolji od 99% koju koriste 32 bitnu verziju. Nije jasno kako je kada ljudi imaju Vista, kao i od dođu na istom disku puno ljudi koristi x64. Tako ćete želite 32 bitni softver, ali ne mislim da nema 64-bitnu verziju XP (jer postoji).
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.