![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima Imam dva pitanja u ovom forumu da se pitaju: 1) Kad sam namjeravate instalirati bilo koji softver, neki daju dvije izvršne datoteke, jednu za Windows 32bit, a drugi za Windows 64 zalogaj. Što je ovo? Ja sam koristeći Windows XP Home Edition [1GB RAM i 120GB HDD] i kako treba da znam koje jedna za instalaciju? 2) Imam širokopojasno Internet povezivanje s propusnost od 2Mbps. Jasno mi je da kada je priključena na Internet, moja IP adresa je moj identitet u WWW. Ali nedavno sam došla da znaju da se lako može IP zlouporabe neke web stranice i Hackers. Stoga je neophodno kako bi zaštitili naše IP adrese, dok od surfanja intruders. JA isto tako ne žele masku (proxy) / sakrij moje IP jer nije pravno (?). Dakle, moje pitanje je: "Ima li neki open source softvera kako bi zaštitili naše IP ili postoji neki tehniku u Windows igrati oko?" Ja sam stvarno znatiželjan to znati o ovim, molimo Vas da podijelite svoje znanje. Hvala Vam na odgovorima, Imati veliki dan:) Pozdravi Vijay |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi ste gotovo sigurno trčanje 32 bitnu verziju, tako da ide s tim. Ne možete se "sakriti" Vaša IP ako ne izvoditi kroz proxy, jer su IP adrese koje će se koristiti za slanje paketa i web radu. Izuzetno je malo vjerojatno da će netko "hack" vi preko vaše IP adrese, najgore što možete napraviti je port skeniranje vi i oni išta trebali pokušati biti blokiran od strane vatrozida. Shvaćanje da IP adresa je ekvivalent na bankovni račun ili kreditnu karticu broj i treba biti zaštićena i zaštićena putem bilo kojim sredstvima je i smiješan i nerealno. Dakle, ne brinite o tome - samo pokrenuti pristojan firewall.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala Carbon Dakle, znači Windows XP 32-bitni OS i pokrenete program vatrozid štiti IP adresu iz intruders. Puno hvala, :) |
|
| |||
| |||
| Prvi je malo off. Postoje dvije verzije XP, koji je gotovo uvijek koristi koji omogućuje ljudima da koriste više od 3.5GB RAM-a, pod nazivom 54-zalogaj ili x64 i x86 ", 32-bitni" verziju. Šanse su bolji od 99% koju koriste 32 bitnu verziju. Nije jasno kako je kada ljudi imaju Vista, kao i od dođu na istom disku puno ljudi koristi x64. Tako ćete želite 32 bitni softver, ali ne mislim da nema 64-bitnu verziju XP (jer postoji).
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |