kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Két kérdés!

Reply

Téma eszközök
Old Január 21, 2008, 14:59
Új tag Csoport

Default Két kérdés!

Hi all

Van két kérdés ezen a fórumon megkérdezni:

1) Amikor a szándékom, hogy telepítse a szoftverek, bizonyos, hogy két futtatható fájl, az egyik a Windows 32 bites és a 64 bites Windows. Mik ezek? Én a Windows XP Home Edition [1 GB RAM és 120GB HDD] és hogyan tudom, melyik telepíteni?

2) Van egy szélessávú internet kapcsolat a sávszélességet 2Mbps. Úgy tudom, hogy mikor csatlakozik az Internet, a IP-cím az én azonosságát a www. De nemrég jöttem, hogy tudja, hogy IP könnyen visszaélnek egyes weboldalak és hackers. Ezért alapvető fontosságú, hogy megvédjük IP cím szörfözés közben a betolakodókat. Szintén nem kívánnak maszk (proxy) / elrejtése IP mivel nem jogi (?). Ezért, a kérdés, "Van-e valami a nyílt forráskódú szoftverek, hogy megvédjük IP vagy van valami technika a Windows játszani körül?

Én igazán furcsa, hogy tudom ezeket, kérjük, ossza meg a tudást.

Köszönöm a válaszokat,

Volna egy nagy nap:)
Üdvözlettel
Vijay
Old Január 21, 2008, 16:12
Donor Group

Default Két kérdés!

Ön szinte biztosan fut a 32 bites változat, így megy azokkal.

Nem lehet "elrejteni" az IP, ha nem fut egy proxy, mert IPs kell használni, hogy csomagokat küld, és az internetes munkát. Ez nagyon valószínűtlen, hogy valaki "hack" keresztül az IP-címet, a legrosszabb akkor a port scan meg semmit, és azt próbálja meg kell blokkolja a tűzfal. Az, hogy az IP-cím megegyezik a bankszámla vagy a hitelkártyája számát, és meg kell védeni és biztosítani keresztül bármilyen eszközzel egyszerre abszurd és irreális. Szóval ne aggódj - csak futni egy tisztességes tűzfal.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 21, 2008, 17:22
Új tag Csoport

Default Két kérdés!

Köszönet Carbon

Nos, a Windows XP 32-bit: olyan operációs rendszer fut, és egy tűzfal program védi az IP-címet a betolakodókat.

Thanks a lot,
:)
Old Január 21, 2008, 22:25
Donor Group

Default Két kérdés!

Az első egy kicsit off. Két változatát XP, hogy ez egy alig használt, amely lehetővé teszi, hogy az emberek több mint 3.5GB használja a RAM, az úgynevezett 54-bit x64 és az x86 "32-bites" változat. Esélyei jobbak, mint 99%-át te vagy a 32 bites változat. Ez nem olyan egyértelmű, ha az emberek Vista, mert jönnek az ugyanazon a lemezen egy csomó ember használja x64. Így akarja, hogy a 32 bites szoftvereket, de nem hiszem, hogy nincs 64-bites verzióját XP (mert van).
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.