![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם יש לי שתי שאלות בפורום זה כדי לשאול: 1) כל פעם אני מתכוון להתקין את כל תוכנות, כמה לתת שני קובצי הפעלה, אחת עבור Windows 32bit והשני ל-Windows 64 סיביות. מה אלה? אני משתמש ב-Windows XP Home Edition [1GB RAM ו 120GB HDD] ואיך אני אמור לדעת איזה מהם להתקין? 2) יש לי פס רחב עם חיבור לאינטרנט ברוחב פס של 2Mbps. אני מבין כי כאשר מחובר לאינטרנט, את כתובת ה-IP שלי הוא הזהות של WWW. אבל לאחרונה אני יודע את זה הגיע ה-IP יכולה בקלות misused לפי כמה אתרי האקרים. לכן היא הכרחית כדי להגן על כתובת ה-IP בעת גלישה מ פולשים. אני גם לא מעוניין מסכה (proxy) / הסתר IP שלי כפי שהוא לא חוקי (?). לכן, השאלה שלי היא, "האם יש כמה תוכנות קוד פתוח על מנת להגן על ה-IP שלנו או האם יש כמה טכניקות כדי לשחק ב-Windows מסביב?" אני ממש סקרן לדעת על אלה, בבקשה לשתף את הידע שלך. תודה על התגובות, שיהיה לך יום נהדר:) דרישת שלום VIJAY |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה כמעט ודאי פועלת גירסת 32 סיביות, אז לכי עם אלה. אתה לא יכול "להסתיר" את ה-IP, אלא אם אתה מפעיל דרך ה-proxy, כי כתובות IP צריך לשמש לשלוח מנות ולעשות את העבודה ברשת. זה מאוד לא סביר שמישהו יהיה "לקצץ" לך באמצעות כתובת ה-IP שלך, הכי גרוע שהם יכולים לעשות הוא לסרוק את היציאה וכל דבר הם צריכים לנסות להיחסם על ידי חומת אש. את הרעיון כי כתובת IP זהה לחשבון בנק או מספר כרטיס האשראי ואת צריכה להיות מוגן ועל safeguarded דרך כל אמצעי הוא שניהם אבסורדי ו unrealistic. אז אל תדאג - פשוט להריץ הגון Firewall.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה Carbon אז, פירושו של Windows XP 32-bit OS ו מפעיל תוכנית חומת האש מגינה על כתובת ה-IP של פולשים. תודה רבה, :) |
|
| |||
| |||
| הראשון הוא קצת כבוי. ישנן שתי גירסאות של XP, אחד זה כמעט לא נעשה שימוש זה מאפשר לאנשים להשתמש יותר 3.5GB של זיכרון RAM, קרא או 54 סיביות x64, x86 ו "32 סיביות" גירסה. הסיכויים הם יותר מ 99% אתה משתמש בגירסה של 32 ביט. זה לא ברור מתי אנשים Vista, שכן כפי שהם באים על אותו דיסק הרבה אנשים משתמשים x64. אז אתה תרצה את התוכנות 32 ביט, אבל לא חושב כי אין גירסת 64 סיביות של XP (כי יש).
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |