![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all Turiu du klausimus šiame forume paklausti 1) Kai aš ketina diegti jokios programinės įrangos, kai pateikiami du vykdomąjį failą, viena Windows 32bit ir dėl kitų 64 bitų Windows. Kokie jie? Aš naudoju Windows XP Home Edition [1GB RAM 120GB HDD] ir kaip aš turėčiau žinoti, kokie vienos įdiegti? 2) Aš plačiajuosčio interneto ryšio ir 2 Mbit / s spartos. Suprantu, kad kai prijungtas prie interneto, mano IP adresas yra mano tapatybės svetainė. Bet neseniai aš atėjau, kad žinau, kad IP galima lengvai piktnaudžiauti, kai kurių svetainių ir įsilaužėlių. Todėl yra labai svarbu apsaugoti savo IP adresą naršydami nuo įsilaužėlių. Aš taip pat nenoriu kaukė (proxy) / paslėpti mano IP nes jis nėra juridinis (?). Taigi, mano klausimas yra "Ar yra apie atviro kodo programinės įrangos, siekiant apsaugoti savo IP ar yra ten kai kurių langų techniką pažaisti?" Aš tikrai įdomu sužinoti apie šiuos, prašome pasidalinti savo žiniomis. Dėkoju už jūsų atsakymus, Have a great day:) Linkėjimai Vijay |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs esate beveik neabejotinai veikia 32 bitų versijos, todėl eiti su. Jūs negalite paslėpti savo IP, jei eina per proxy, nes IP, turi būti naudojamas siųsti paketus ir padaryti darbą internete. Tai labai tikėtina, kad kažkas "hack" jus per jūsų IP adresą, blogiausiu atveju jie gali padaryti, tai nuskaitymo uostų Jums ir nieko jie bando turėtų būti blokuojamas ugniasienės. Požiūris, kad IP adresas yra lygi banko sąskaitos arba kreditinės kortelės numerį ir turėtų būti apsaugoti ir ginti per bet tai yra tiek absurdiška ir nerealu. So don't worry about it - tiesiog paleiskite padorų firewall.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ačiū Carbon Taigi, Windows XP, tai 32 bitų OS veikia ugniasienės apsaugo IP adresas nuo įsilaužėlių. Thanks a lot, :) |
|
| |||
| |||
| Pirmasis iš jų yra šiek tiek off. Yra dvi versijos XP, kuri yra retai naudojamos, kad leidžia žmonėms naudoti RAM 3.5GB daugiau, vadinamas 54 bitų arba 64 bitų, ir x86 "32 bitų versiją. Šansai yra geriau nei 99% jūs naudojate 32 bitų versiją. Tai nėra taip aišku, kai žmonės turi Vista, nes nuo jos yra tame pačiame diske daug žmonių naudojimui x64. Taigi jūs norite 32 bitų programinės įrangos, tačiau nemanau, kad nėra jokių 64-bit XP (nes ten yra).
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |