mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Divi jautājumi!

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 21, 2008, 14:59
New Member Group

Default Divi jautājumi!

Hi all

Man ir divi jautājumi šajā forumā uzdot:

1) Ja es plānoju uzstādīt jebkura programmatūra, daži dod divas izpildāmos failus, viena 32bit Windows un citas Windows 64 bitu. Kas ir šie? Es lietoju Windows XP Home Edition [1GB RAM un 120GB HDD] un kā man vajadzētu zināt, ko viena instalēt?

2) Man ir platjoslas interneta pieslēgums ar frekvenču joslas platums 2Mbps. Es saprotu, ka tad, kad izveidots savienojums ar internetu, mana IP adrese ir manu identitāti WWW. Bet nesen man bija zināt, ka IP laikā var viegli ļaunprātīgi izmantot dažas tīmekļa vietnes un hakeriem. Tādēļ ir būtiski aizsargāt savu IP adresi, bet sērfošanu no iebrucējiem. Es arī nevēlos, lai maska (proxy) / slēpt IP, jo tas nav likumīgi (?). Tāpēc mans jautājums ir: "Vai pastāv kādu atvērtā pirmkoda programmatūra, lai aizsargātu mūsu IP vai ir tur dažas tehnika Windows spēlēt aptuveni?"

Es esmu ļoti ziņkārīgs uzzināt par tām, lūdzu, dalīties savā pieredzē un zināšanās.

Paldies par jūsu atbildēm,

Ir liela diena:)
Sveicieni
Vijay
Old Janvāris 21, 2008, 16:12
Donors Group

Default Divi jautājumi!

Jums ir gandrīz noteikti darbojas 32 bitu versiju, tā iet ar tām.

Jūs nevarat "slēpt" jūsu IP, ja vien jūs darbināt caur proxy, jo IP ir jāizmanto, lai nosūtītu pakešu un padarīt mājas darbus. Ir ļoti maz ticams, ka kāds būs "kapāt", jums pa jūsu IP adresi, sliktākajā gadījumā viņi var darīt, ir portu skenēšanas jūs un kaut ko viņi mēģina ir bloķējis ugunsmūris. Priekšstatu, ka IP adrese ir vienāds ar bankas konta vai kredītkartes numurs un tā būtu jāaizsargā un jāsaglabā, izmantojot jebkurus līdzekļus, ir gan absurds un nereāls. Tātad nav jāuztraucas par to - vienkārši palaist pienācīgu ugunsmūri.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 21, 2008, 17:22
New Member Group

Default Divi jautājumi!

Thanks Carbon

Tātad, Windows XP ir 32-bitu OS un darbojas ugunsmūra programmu aizsargā IP adresi no iebrucējiem.

Thanks a lot,
:)
Old Janvāris 21, 2008, 22:25
Donors Group

Default Divi jautājumi!

Pirmais ir nedaudz off. Ir divas versijas XP, vienu, kas ir reti izmantota, kas ļauj cilvēkiem izmantot vairāk nekā 3.5GB RAM, ko sauc par 54-bitu vai x64 un x86 "32 bitu" versija. Būs labāki nekā 99% jūs izmantojat 32 bitu versiju. Tas nav tik skaidra, kad cilvēki ir Vista, jo kopš viņi nāk uz paša diska Daudzi cilvēki izmanto x64. Tātad jūs vēlaties, 32 bitu programmatūru, bet nedomāju, ka nav 64 bitu versija, XP (jo tur ir).
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Reply

Register

Bookmarks