![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor Am două întrebări în acest forum de a solicita: 1) Ori de câte ori am intenţia de a instala orice software-uri, unele dau două fişiere executabile, una pentru Windows 32bit şi cealaltă pentru Windows pe 64 biţi. Ce sunt astea? Sunt folosind Windows XP Home Edition [1GB RAM şi HDD 120GB] şi cum ar trebui să ştiu ce o să instalaţi? 2) am o conexiune la internet în bandă largă, cu o lăţime de bandă de 2Mbps. Am înţeles că, atunci când conectat la internet, pe adresa de IP este meu de identitate în WWW. Dar, recent, am ajuns să ştiu că IP poate abuzat de către unele site-uri web şi de hackeri. Prin urmare, este esenţial pentru a ne proteja în timp ce adresa IP de la navigarea pe intruşi. Eu nu doresc, de asemenea, pentru a masca (proxy) / Ascundere mea IP, deoarece nu este legal (?). De aceea, întrebarea mea este: "Există unele open source software-uri, pentru a ne proteja de IP sau există unele tehnică în Windows pentru a juca pe aici?" Sunt foarte curios să ştiu despre acestea, vă rugăm să vă împărtăşesc cunoştinţe. Vă mulţumim pentru răspunsurile, O zi buna:) Cu respect Vijay |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunteti aproape sigur rulează pe 32 de biţi versiune, asa ca du-te cu cele. Nu se poate "ascunde" dvs. de IP cu excepţia cazului în care se execută prin intermediul unui proxy, IP-uri, pentru că trebuie să fie utilizate pentru a trimite pachete şi de a face munca de web. Este foarte puţin probabil ca cineva va "hack" prin ai adresa dvs. de IP, cel mai rau care le pot face este portul de scanare ai nimic şi ei ar trebui să încercaţi să fie blocate de un paravan de protecţie. Ideea că o adresa IP este echivalent cu un cont bancar sau de numărul cărţii de credit şi ar trebui să fie protejate şi garantate prin orice mijloace este absurd şi nerealiste. Deci nu vă faceţi griji despre asta - doar cu un firewall decent.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multumesc de carbon Deci, înseamnă Windows XP 32-bit sistem de operare şi rulează un program firewall protejează adresa IP de la intruşi. Multumesc mult, :) |
|
| |||
| |||
| Prima dintre ele este un pic off. Există două versiuni de XP, care este un foarte rar utilizat, care permite oamenilor de a folosi mai mult de 3.5GB de RAM, numit 54-bit sau x64 şi x86 "32-bit" versiune. Sansele sunt mai mult de 99% pe care îl folosiţi pe 32 de biţi versiune. Nu e clar ca, atunci când oamenii au Vista, ca de când au venit pe acelaşi disc o multime de oameni de utilizare x64. Deci, veţi dori pe 32 de biţi de software, dar nu cred că nu există o versiune pe 64 de biţi de XP (pentru că nu există).
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |