menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Dve otázky!

Reply

Thread Tools
Old 21 január 2008, 14:59
Nový člen skupiny

Default Dve otázky!

Ahoj všetkým

Mám dve otázky v tomto fóre sa opýtať:

1) Ak mám v úmysle inštalovať žiadny softvér, niektorí dávajú dva spustiteľné súbory, jeden pre Windows 32bit, a druhé pre 64 bitové Windows. Čo to znamená? Ja používam Windows XP Home Edition [1GB RAM a HDD 120gigabajt] a ako to mám vedieť, ktorý z nich to nainštalovať?

2) Mám širokopásmové pripojenie k internetu so šírkou pásma na 2Mbps. Chápem, že pri pripojení k internetu, moja IP adresa je moju totožnosť v WWW. Ale nedávno som sa vrátil, viem, že IP možno ľahko zneužiť niektoré internetové stránky a hackermi. Preto je nevyhnutné, aby sme chránili naše IP adresu a zároveň surfovať z útočníkmi. Tiež som si neželajú maska (proxy) / skryť moje IP, pretože nie je právne (?). Preto moja otázka znie: "Existujú niektoré open-source softvér na ochranu našej IP, alebo je tam nejaké techniky do okien hrať okolo?"

Som naozaj zvedavý vedieť o nich, prosím podeľte sa o svoje znalosti.

Děkuji za vaše odpovede,

Přeju krásný den:)
Pozdravy
Vijay
Old 21 január 2008, 16:12
Darcu Skupina

Default Dve otázky!

Tie sú takmer určite Beh na 32 bitovú verziu, tak ísť s tými.

Nemôžete "schovat" vašej IP ak spustíte cez proxy, IP adries, pretože musia byť použité na odosielanie paketov a webové práce. Je veľmi nepravdepodobné, že niekto bude "hack" vám prostredníctvom vašej IP adresu, je najhoršie, že môžeme urobiť, je port scan vás a všetko, čo by skúsiť napríklad blokované firewallom. Predstava, že IP adresa je ekvivalentná k bankovému účtu alebo kreditnej karty, číslo a musia byť chránené a zabezpečené pomocou akýchkoľvek prostriedkov je absurdné a nereálne. Takže sa nemusíte starať o to - práve beží slušný firewall.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 21 január 2008, 17:22
Nový člen skupiny

Default Dve otázky!

Vďaka Carbon

Áno, znamená Windows XP 32-bit OS a spustiť program, firewall chráni IP adresy z VetřeIci.

Díky moc,
:)
Old 21 január 2008, 22:25
Darcu Skupina

Default Dve otázky!

Prvý z nich je trochu mimo. Existujú dve verzie XP, ktorý je málo používaná, že umožňuje používať viac ako 3,5 gigabajt pamäte, tzv 54-bit alebo x64 a x86 "32-bit" verziu. Šance sú väčšie ako 99%, ktorú ste pomocou 32 bitovej verzii. Nie je to tak jasné, kedy ľudia majú Vista, ako prichádzajú, pretože na rovnakom disku veľa ľudí používa x64. Takže budete chcieť na 32 bit softvér, ale myslím, že neexistuje 64-bit verziu XP (pretože tam je).
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Otázky ghost001 Spoločenstva Novinky a chat 1 27. októbra 2008 12:50
Dva dotazy tu chrismorris730 Všeobecné Hardware Chat 10 8. februára 2008 19:14
Otázky Jase123 Web Design, hosting & SEO 6 10. decembra 2007 12:56
RAM Otázky ComputerGuy Procesory, základné dosky & RAM 6 24. október 2007 05:19
Niekoľko otázok o mojom ram a cpu BrucieBonus Procesory, základné dosky & RAM 1 12. október 2007 14:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.