![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима Имам два питања у овом форуму да се питају: 1) Кад сам намеравате да инсталирате било који софтвер, неки дају две извршне датотеке, једну за Уиндоус 32бит, а други за Уиндоус 64 залогај. Шта је ово? Ја сам помоћу Уиндоус КСП Хоме Едитион [1ГБ РАМ и 120ГБ ХДД] и како треба да знам које једна за инсталацију? 2) Имам броадбанд Интернет повезивање са пропусност од 2Мбпс. Јасно ми је да када је прикључена на Интернет, моја ИП адреса је мој идентитет у УУУ. Али недавно сам дошла да знају да се лако може ИП злоупотребе неке уеб странице и Хацкерс. Стога је неопходно како би заштитили наше ИП адресе, док од сурфовања интрудерс. ЈА исто тако не желе маску (проксы) / сакриј моје ИП јер није правно (?). Дакле, моје питање је: "Има ли неки опен соурце софтвера како би заштитили наше ИП или постоји неки технику у Уиндоус играти око?" Ја сам стварно знатижељан то да зна о овим, молимо Вас да поделите своје знање. Хвала вам на одговорима, Имати велики дан:) Поздрави Вијаы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви сте готово сигурно трчање 32 битну верзију, тако да иде са тим. Не можете да се "сакрити" Ваша ИП ако не изводити кроз проксы, јер су ИП адресе које ће се користити за слање пакета и уеб раду. Изузетно је мало вероватно да ће неко "пијук" ви преко ваше ИП адресе, најгоре што можете направити је порт скенирање ви и они било што требало покушати бити блокиран од стране заштитног зида. Схватање да ИП адреса је еквивалент на банковни рачун или кредитну картицу број и треба да буде заштићена и заштићена путем било којим средствима је и смешан и нереално. Дакле, не брините о томе - само покренути пристојан фиреуалл.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала Царбон Дакле, значи Уиндоус КСП 32-битни ОС и покренете програм заштитни зид штити ИП адресу из интрудерс. Пуно хвала, :) |
|
| |||
| |||
| Први је мало офф. Постоје две верзије КСП, који је готово увек користи који омогућава људима да користе више од 3.5ГБ РАМ-а, под називом 54-залогај или кс64 и кс86 ", 32-битни" верзију. Шансе су бољи од 99% коју користе 32 битну верзију. Није јасно како је када људи имају Виста, као и од дођу на истом диску пуно људи користи кс64. Тако ћете желите 32 битни софтвер, али не мислим да нема 64-битну верзију КСП (јер постоји).
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Питања | гхост001 | Цоммуниты Неус & Цхат | 1 | 27 октобар 2008 12:50 |
| Два питања овде | цхрисморрис730 | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 8 фебруар 2008 19:14 |
| Питања | Јасе123 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 10 децембар 2007 12:56 |
| РАМ Питања | ЦомпутерГуы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 24 октобар 2007 05:19 |
| Неколико питања у вези мог овна и ЦПУ | БруциеБонус | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 12 октобар 2007 14:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |