![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім У мене два питання в цей форум, щоб запитати: 1) Коли я маю намір встановити будь-яке програмне забезпечення, деякі дають два виконуваних файла, один для Windows 32bit, а інший для 64-бітових Windows. Що це? Я використовую Windows XP Home Edition [1GB RAM і 120GB HDD] і як я повинен знати, який з них встановити? 2) У мене є широкосмугове підключення до інтернет з пропускною здатністю 2Mbps. Я розумію, що при підключенні до інтернету, мій IP адреса моєї особистості у WWW. Але нещодавно я дізнався, що ІВ може легко зловживають деякі веб-сайти і хакерів. Тому вкрай важливо, щоб захистити наш IP-адресу при серфінгу від зловмисників. Я також не хочу, щоб замаскувати (Proxy) / приховати IP так як це не правові (?). Тому моє запитання: "Є кілька відкритих джерел програмного забезпечення для захисту наших ІВ або є якась техніка в Windows пограти?" Я дійсно хотів би знати про це, будь ласка, поділіться своїми знаннями. Дякуємо за ваші відповіді, Мають великий день:) Привіт Віджей |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви майже напевно запуску 32-бітної версії, так що іди з ними. Ви не можете "приховати" Ваш IP, якщо ви запустите через проксі, тому що IP-адреси повинні бути використані для передачі пакетів і зробити роботу в Мережі. Надзвичайно малоймовірно, що хтось буде "рубати", ви через ваш IP адреса, гіршому випадку вони можуть зробити, це сканування портів вас і все, що вони намагаються, повинен бути блокований брандмауером. Про те, що адреса IP еквівалентна на банківський рахунок або номер кредитної карти і повинні охоронятися і гарантуватися будь-якими засобами зв'язку є як абсурдні і нереальні. Так що не турбуйтеся про це - просто запустити гідний брандмауер.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Завдяки Carbon Таким чином, Windows XP кошти 32-розрядних ОС і працює брандмауер захищає IP адресу від зловмисників. Спасибо большое, :) |
|
| |||
| |||
| Перший віддалік. Є дві версії XP, яка навряд чи коли-небудь користувався, яка дозволяє людям використовувати більше 3,5 Гб оперативної пам'яті, званий 54-бітовий і x64 і x86 "32-бітний" версію. Швидше за все, краще, ніж 99% ви використовуєте 32-розрядну версію. Це не так очевидно, коли люди Vista, так як вони приходять на той же диск, багато людей використовують x64. Отже, ви хочете 32-бітових програм, але не думаю, що немає 64-бітної версії XP (тому що).
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання | ghost001 | Community News & чат | 1 | 27 жовтня 2008 12:50 |
| Два питання | chrismorris730 | Генеральний обладнання чат | 10 | 8 лютого 2008 19:14 |
| Питання | Jase123 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 6 | 10 грудня 2007 12:56 |
| Питання оперативної пам'яті | ComputerGuy | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 24 жовтня 2007 05:19 |
| Кілька питань про моїй пам'яті і процесор | BrucieBonus | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 12 жовтня 2007 14:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |