![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам проблем със събуждането ми компютъра от режим на готовност. Макар режим се забранява Бих искал още да коригират проблема. Всеки път, когато стартирам от режим на готовност Аз не видео. Знам от звуци и светодиоди, че компютърът е активен, но аз нямам нищо в моя монитори. За повторно използване на компютъра трябва да използвате бутона, който ми дава компютър е възстановила от сериозна грешка предизвестие. Аз мисля, че имате всички правилни настройки в BIOS и няма други проблеми с графика. Мисля, че графични карти не е рестартирането. Дънната платка е Asus P5W-DH Deluxe и картата XFX 7600GT. Процесор е E6600. Проблемът вероятно се крие между борда и карта.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стандартно отговора, но си вървят най-новите драйвери NVIDIA графика?
| |||
| |||
| Аз съм с помощта на водачите, че дойде с картата. Това е на XP Pro. Имам Vista RC1 на друг диск, но тя е само на Windows драйвери текат в момента. |
|
| |||
| |||
| Драйверите, които идват с карти са остарели, докато седи на рафтовете на магазина. Винаги ги съхранявате до датата половинка. NVIDIA Драйвери Върни се при мен. |
|
| |||
| |||
| Благодарение Дейв, че работи. Мисля, че картинката е още по-рязко, че нещо не е наред преди това. Ето, че сега сортирани Ами мъздовъздателят? |
|
| |||
| |||
| Отлично! Да изображението може да изглежда остър, това е честа практика, нови водачи са там да изтръгне повече правомощия, функции и т.н. от съществуващите технологии. Не само да се фиксира буболечки. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Поставянето на Vista в режим на готовност | ghbnic | Windows операционни системи | 4 | 25-ти октомври 2009 год. 13:57 |
| HELP! Компютърна Правомощия на екрани, но на готовност! | ry4540 | Общи Хардуер Чат | 12 | 22 Jan 2008 15:06 |
| Монитор навик излизат от режим на готовност | captaincaveman | Графика на карти & Монитори | 3 | 28 Дек 2007 01:40 |
| Спете / готовност проблем | Джими Шапка | Общи Софтуер Чат | 2 | 27 Окт 2007 15:26 |
| Режим Проблем | Axegrinder | Windows операционни системи | 17 | 17 Окт 2007 01:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |