μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Βίντεο μετά από αναμονή.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Μαρτίου, 2007, 14:08
Ομάδα Δωρητών

Default Βίντεο μετά από αναμονή.

Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου αφύπνιση από την κατάσταση αναμονής. Ακόμη και αν αναμονή απαγορεύεται Θα ήθελα ακόμη να διορθώσει το πρόβλημα. Κάθε φορά που ξεκινώ από την κατάσταση αναμονής, δεν έχω βίντεο. Γνωρίζω από ήχους και τα LED ότι ο υπολογιστής είναι ενεργή, αλλά δεν έχω τίποτα στις οθόνες μου. Για την περαιτέρω χρήση του υπολογιστή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κουμπί που μου δίνει ένα υπολογιστή έχει ανακτηθεί από ένα σοβαρό σφάλμα προειδοποίηση. Νομίζω ότι όλες οι σωστές ρυθμίσεις στο BIOS και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα με τα γραφικά. Νομίζω ότι η κάρτα γραφικών δεν είναι επανεκκίνηση. Η μητρική πλακέτα είναι Asus P5W-DH Deluxe και η κάρτα είναι XFX 7600GT. Επεξεργαστής είναι E6600. Το πρόβλημα προφανώς βρίσκεται μεταξύ του πλοίου και την κάρτα.

Το σύστημά μου: Mcbee C2D

Processor (s):
Intel Core2Duo E6600
Motherboard:
Asus P5W-DH Deluxe
Μνήμες:
Corsair 2 x 1Gb
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 7600GT XXX
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD RW
Υπόθεση / PSU:
600W
Ψύξη:
AC FREEZER 7 Pro
Network / Internet:
Αρχική δικτύου ενσύρματες και ασύρματες. B
Monitor (ες):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operating System (s):
Windows XP Home SP3
Old 16 Μαρτίου, 2007, 14:10
Διαχειριστής Ομάδα

Πρότυπο απάντηση, αλλά είναι η τελευταία σας λειτουργία γραφικών NVIDIA οδηγούς;

Ή είσαι λειτουργίας vista, το βήτα οδηγούς που διατίθενται είναι καλύτερη από αυτές που αφορούν τις κύριες nvidia / δημόσιου χώρου.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 Μαρτίου, 2007, 14:14
Ομάδα Δωρητών

Είμαι χρησιμοποιώντας τους οδηγούς που ήρθαν με την κάρτα. Είναι για XP Pro. Έχω Vista RC1 σε άλλη μονάδα, αλλά είναι μόνο οι οδηγοί που λειτουργούν με Windows αυτή τη στιγμή.
Old 16η Μαρτίου 2007, 14:16
Διαχειριστής Ομάδα

Οι οδηγοί που έρχονται με τις κάρτες είναι ξεπερασμένη συνεδρίαση, ενώ στα ράφια του καταστήματος.

Πάντα τα διατηρούν μέχρι και σήμερα φίλε.

NVIDIA Drivers

Γύρνα σε μένα.
Old 16η Μαρτίου 2007, 15:03
Ομάδα Δωρητών

Χάρη Dave, που εργάστηκε. Πιστεύω ότι η εικόνα είναι ακόμα εντονότερη ότι δεν ήταν λάθος, πριν από οτιδήποτε. Αυτό είναι ταξινομημένο ότι τώρα τι γίνεται με το Avenger;
Old 16 Μαρτίου, 2007, 15:11
Διαχειριστής Ομάδα

Εξαιρετικό! Ναι, η εικόνα μπορεί να φαίνεται πιο έντονη, που είναι αρκετά κοινό, νέους οδηγούς που υπάρχουν για να αποσπάσουν περισσότερη εξουσία, αρμοδιότητες κλπ από τις υπάρχουσες τεχνολογίες. Οχι μόνο για τον καθορισμό σφάλματα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κάνοντας Vista σε κατάσταση αναμονής ghbnic Λειτουργικά συστήματα Windows 4 25 Οκτωβρίου, 2009 13:57
HELP! Computer Δυνάμεων στις οθόνες, αλλά σε επιφυλακή! ry4540 Γενική Συζήτηση Hardware 12 22 Ιαν 2008 15:06
Παρακολούθηση συνηθίζει να προκύψει από κατάσταση αναμονής captaincaveman Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 28 Δεκ. 2007 01:40
Νάρκης / αναμονής πρόβλημα Jimmy Hat Γενικά Λογισμικό Chat 2 27 Οκτ 2007 15:26
Πρόβλημα αναμονής Axegrinder Λειτουργικά συστήματα Windows 17 17 Οκτ 2007 01:20
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.