![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Imam problem sa buđenja računala iz stanja čekanja. Iako je u stanju zabranio bih još željela ispraviti problem. Kad god sam pokrenuti iz stanja čekanja Nemam videa. Znam iz zvukova i LEDs računalo koje je aktivna, ali ja nemam ništa na mojim monitorima. Za ponovno korištenje računala sam da koristite dugme koje daje mi računalo ima oporavio od ozbiljne pogreške najave. Mislim da sam sve postavke ispravne u BIOS i nema nikakvih drugih problema sa grafikom. Mislim da se grafička kartica ne ponovnog pokretanja. Matična ploča je Asus P5W DH Deluxe-a je kartica XFX 7600GT. Procesor je E6600. Problem vjerojatno leži između odbora i kartica.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Standardni odgovor, ali su vam pokretanje najnovijih grafika nvidia drivera?
|
|||
|
|||
|
Ja sam koristeći vozača koji je došao sa karticom. Ovo je na XP Pro. Imam Vidik RC1 na drugom disku, ali to je samo trčanje na Windows drivera u ovom trenutku.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vozači koji dolaze s kartice se nesuvremen dok sjede na policama u trgovini.
Uvijek ih zadržati do datuma drugarica. NVIDIA Driveri Get back to me. |
|
|
|||
|
|||
|
Hvala Dave, koji je prije radio. Mislim da je slika još oštrije ne da ništa nije u redu prije. To je ono što sada sortirane o osvetnik?
|
|
|
|||
|
|||
|
Odlično! Da se slika svibanj izgledaju oštriji, to je prilično često, novi driveri su tu da provući više snage, funkcije itd. iz Vaše postojeće tehnologije. Ne samo da popravite bugova.
|