Video utáni állapotban. Nekem van egy probléma éber a számítógépet készenléti állapotból. Annak ellenére, hogy a készenléti állapot van tiltva azt is szeretné kijavítani a problémát. Amikor én kezdődik készenlét nincs videó. Tudom, hogy a hangok és a LED-ek, hogy a számítógép be van kapcsolva, de nincs az én monitorok. Újra a számítógépet már használni a gombot, ami nekem egy számítógép felépült súlyos hiba nyilatkozat. Azt hiszem, mind a BIOS-beállítások helyesek, és nincs más probléma a grafika. Úgy gondolom, hogy a grafikus kártya nem újraindítást. Az alaplap Asus P5W-DH Deluxe és a kártya az XFX 7600GT. E6600 processzor. A probléma valószínűleg abban rejlik, az igazgatóság és a kártya.
My System: Mcbee C2D Processzor (ok): Intel Core2Duo E6600 | Alaplap: Asus P5W-DH Deluxe | RAM memória: Corsair 2 x 1Gb | Grafikus kártya (k): XFX 7600GT xxx | Hangkártya: a fedélzeten | Merevlemez (ek): Samsung320Gb, | Optikai meghajtó (k): LG DVD RW - | Case / tápegység: 600W | Hűtés: AC Freezer 7 Pro | Hálózat / Internet: Otthoni hálózat vezetékes és vezeték nélküli. B. | Monitor (ok): 2x LG 19 "LCD DVI. | Operációs rendszer (ek): Windows XP Home SP3 | |