![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי בעיה עם המחשב שלי מתעורר ממצב המתנה. המתנה אף הוא להיות מגורש אני עדיין מעוניין לתקן את הבעיה. בכל פעם שאני מתחילה ממצב המתנה אין לי וידאו. אני יודע צלילים נוריות כי המחשב פעיל אבל אין לי שום דבר על המסכים שלי. כדי לעשות שימוש חוזר למחשב אני צריך להשתמש בלחצן שנותן לי המחשב שוחזרה לאחר שגיאה חמורה לב. אני חושב שיש לי את כל ההגדרות הנכונות ב-BIOS ואין בעיות אחרות עם גרפיקה. אני חושב שזה כרטיס המסך אינו מחדש. לוח האם הוא Asus P5W-DH Deluxe ואת הכרטיס XFX 7600GT. המעבד E6600. הבעיה נעוצה כנראה בין הלוח ואת הכרטיס.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עונה רגילה אבל אתה מנהל ההתקנים הגרפיים nVidia האחרונה?
| |||
| |||
| אני משתמש הנהגים שהגיע עם הכרטיס. זה על XP Pro. יש לי ויסטה RC1 בכונן אחר, אבל זה רק פועל על מנהלי ההתקנים של Windows באותו רגע. |
|
| |||
| |||
| נהגים המגיעים עם הכרטיסים מעודכנת בעת שישב על מדפי החנות. תמיד לשמור אותם להזדווג תאריך. NVIDIA Drivers תחזור אלי. |
|
| |||
| |||
| תודה דייב, זה עבד. אני חושב התמונה חדה יותר אפילו לא שמשהו לא בסדר קודם. זהו זה עכשיו מה עם מיון Avenger? |
|
| |||
| |||
| מצוין! כן התמונה נראית חדה יותר אולי, זה די נפוץ, נהגים חדשים הם שם כדי לסחוט יותר כוח, פונקציות וכו 'את הטכנולוגיה הקיימת. לא רק כדי לתקן באגים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לשים Vista למצב המתנה | ghbnic | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 25 אוקטובר 2009 13:57 |
| Help!! מחשב סמכויות על המסכים אבל על המתנה! | ry4540 | כללי חומרה צ 'אט | 12 | 22 ינואר 2008 15:06 |
| מעקב אחר הרגל יוצא המתנה | captaincaveman | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | -28 דצמבר 2007 01:40 |
| שינה / המתנה בעיה | Hat, ג 'ימי | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | -27 אוקטובר 2007 15:26 |
| בעיה המתנה | Axegrinder | מערכות ההפעלה Windows | 17 | -17 אוקטובר 2007 01:20 |
| שרשרת כלים | |
| |