![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Turiu problema su bunda mano kompiuterio Telefonui veikiant budėjimo rešimu. Net laukimo yra uždraustas aš vis tiek norite išspręsti šią problemą. Kai aš pradedu nuo laukimo turiu ne video. Žinau iš garsų ir LED, kad kompiuteris yra aktyvus, bet aš nieko apie mano monitorių. Pakartotinio naudojimo kompiuteryje turiu naudoti mygtuką, kuris suteikia man kompiuteris atsigavo nuo rimtos klaidos pranešimas. Manau, kad visi nustatymai teisingi BIOS ir nėra kitų problemų su grafika. Manau, kad vaizdo plokštė ne paleisti. Plokštė yra Asus P5W DH Deluxe ir kortelė XFX 7600GT. Procesorius yra E6600. Problema tikriausiai yra tarp valdybos ir kortele.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Paprastas atsakymas, bet jūs naudojate naujausią NVIDIA grafikos tvarkykles?
|
|||
|
|||
|
Aš naudoju vairuotojų, kurie atėjo kartu su kortele. It's on XP Pro. Turiu Vista RC1 į kitą diską, bet tai tik "Windows tvarkykles metu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Thanks Dave, kad dirbo. Manau, kad vaizdas būtų dar labiau ne tai, kad kas nors neteisingai prieš. Tai, kad išrūšiuoti dabar ką apie Avenger?
|
|
|
|||
|
|||
|
Puikiai! Yeah vaizdas gali atrodyti geriau, kad yra pakankamai bendros, naujos tvarkyklės yra ten išspausti daugiau galios, funkcijos ir tt nuo jūsų esamos technologijos. Ne tik pataisyti klaidas.
|