rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Wideo po gotowości.

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 marca 2007, 14:08
Grupa dawcy

Default Wideo po gotowości.

Mam problem z moim budzenie komputera z trybu gotowości. Mimo gotowości jest zakazane Chciałbym jeszcze jak rozwiązać problem. Za każdym razem, gdy zaczynam od gotowości nie mam wideo. Wiem z dźwiękami i diody, że komputer jest aktywny, ale ja nic na mojej monitorów. Do ponownego użycia komputera muszę używać przycisku, który daje mi komputer odzyskał sprawność działania po poważnym błędzie wypowiedzenia. Myślę, że mam wszystkie poprawne ustawienia w BIOS-ie i nie ma żadnych innych problemów z grafiką. Myślę, że karta graficzna nie jest ponowne uruchomienie. Niniejsza płyta główna to ASUS P5W-DH Deluxe i karty XFX 7600GT. Procesor jest E6600. Problem najprawdopodobniej leży między rady i karty.

My System: Mcbee C2D

Procesor (y):
Intel Core2Duo E6600
Płyta główna:
ASUS P5W-DH Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2 x 1Gb
Karta graficzna (y):
XFX 7600GT XXX
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD-RW
Case / PSU:
600W
Chłodzenie:
AC Freezer 7 Pro
Sieć / Internet:
Strona sieci przewodowych i bezprzewodowych. B
Monitor (y):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operating System (-y):
Windows XP Home SP3
Old 16 marca 2007, 14:10
Administrator Group

Standardowa odpowiedź, ale jesteś uruchomione najnowsze sterowniki grafiki NVIDIA?

Albo jesteś uruchomiony Vista beta sterowniki dostępne są lepsze niż te na nvidia głównym / publicznym miejscu.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 marca 2007, 14:14
Grupa dawcy

Ja jestem przy użyciu sterowników, które razem z kartą. Jest to na XP Pro. Mam Vista RC1 na innym dysku, ale to działa tylko w systemie Windows sterowników w danym momencie.
Old 16 marca 2007, 14:16
Administrator Group

Sterowniki, które pochodzą z karty są nieaktualne podczas posiedzenia na półkach w sklepie.

Zawsze zachowaj ich aktualne mate.

Sterowniki NVIDIA

Wracaj do mnie.
Old 16 marca 2007, 15:03
Grupa dawcy

Thanks Dave, że pracował. Myślę, że obraz jest ostrzejszy nawet nie było źle, że wszystko, co przedtem. To, że teraz posortowane co mściciela?
Old 16 marca 2007, 15:11
Administrator Group

Wspaniale! Tak może wyglądać obraz ostrzejszy, że dość często, czy są nowe sterowniki, aby wycisnąć więcej władzy, funkcje itd. obecnie istniejących technologii. Nie tylko poprawiać błędy.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.