Wideo po gotowości. Mam problem z moim budzenie komputera z trybu gotowości. Mimo gotowości jest zakazane Chciałbym jeszcze jak rozwiązać problem. Za każdym razem, gdy zaczynam od gotowości nie mam wideo. Wiem z dźwiękami i diody, że komputer jest aktywny, ale ja nic na mojej monitorów. Do ponownego użycia komputera muszę używać przycisku, który daje mi komputer odzyskał sprawność działania po poważnym błędzie wypowiedzenia. Myślę, że mam wszystkie poprawne ustawienia w BIOS-ie i nie ma żadnych innych problemów z grafiką. Myślę, że karta graficzna nie jest ponowne uruchomienie. Niniejsza płyta główna to ASUS P5W-DH Deluxe i karty XFX 7600GT. Procesor jest E6600. Problem najprawdopodobniej leży między rady i karty.
My System: Mcbee C2D Procesor (y): Intel Core2Duo E6600 | Płyta główna: ASUS P5W-DH Deluxe | Pamięć RAM: Corsair 2 x 1Gb | Karta graficzna (y): XFX 7600GT XXX | Karta dźwiękowa: na pokładzie | Hard Drive (s): Samsung320Gb, | Optical Drive (s): LG DVD-RW | Case / PSU: 600W | Chłodzenie: AC Freezer 7 Pro | Sieć / Internet: Strona sieci przewodowych i bezprzewodowych. B | Monitor (y): 2x LG 19 "LCD DVI. | Operating System (-y): Windows XP Home SP3 | |