![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам проблем са буђења рачунара из стања приправности. Иако је у стању забранио бих још желела исправити проблем. Кад год сам покренути из стања приправности Немам видеа. Знам из звукова и ЛЕДс рачунар које је активна, али ја немам ништа на мојим монитора. За поновно коришћење рачунара сам да користите дугме које даје ми рачунар има опоравио од озбиљне грешке најаве. Мислим да сам све поставке исправне у БИОС и нема никаквих других проблема са графиком. Мислим да се графичка картица не поновног покретања. Матична плоча је Асус П5У ДХ Делуксе-а је картица КСФКС 7600ГТ. Процесор је Е6600. Проблем вероватно лежи између одбора и картица.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стандардни одговор, али су вам покретање најновијих графика НВИДИА драјвера?
| |||
| |||
| Ја сам помоћу возача који је дошао са картицом. Ово је на КСП Про. Имам Видик РЦ1 на другом диску, али то је само трчање на Уиндоус драјвера у овом тренутку. |
|
| |||
| |||
| Возачи који долазе са картице се несувремен док седе на полицама у трговини. Увек их задржати до датума другарица. НВИДИА Дривер Гет бацк то ме. |
|
| |||
| |||
| Хвала Даве, који је пре радио. Мислим да је слика још оштрије не да ништа није у реду пре. То је оно што сада распоређене о осветник? |
|
| |||
| |||
| Одлично! Да се слика мај изгледају оштрији, то је прилично често, нови дривер су ту да провући више снаге, функције итд из Ваше постојеће технологије. Не само да поправите бугова. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Видик стављање у приправности | гхбниц | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 25 Окт 2009 13:57 |
| Помозите! Овлашћења на рачунару него на екранима стању! | ры4540 | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 22 јануар 2008 15:06 |
| Монитор који има обичај изаћи из стања приправности | цаптаинцавеман | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 28 децембар 2007 01:40 |
| Слееп / стандбы проблем | Јиммы Хат | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 27 октобар 2007 15:26 |
| Стандбы проблем | Аксегриндер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 17 | 17 октобар 2007 01:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |