![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене проблема з моїм пробудження комп'ютера з режиму очікування. Хоча очікування в даний час заборонені я все ж таки хотів би вирішити проблему. Коли я почав в режимі очікування у мене немає відео. Я знаю з звуків і світлодіоди, що комп'ютер є активним, але я нічого не маю на мій монітор. Для повторного використання комп'ютера я повинен використовувати кнопку, яка дає мені комп'ютер відновлена після серйозної помилки повідомлення. Я думаю, що всі налаштування в BIOS правильно і немає ніяких інших проблем з графікою. Я думаю, що відеокарта не перезавантажуватися. Плата Asus P5W-DH Deluxe і карти XFX 7600GT. "Процесор E6600. Проблема, можливо, криється між Радою і карти.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стандартний відповідь, але ви використовуєте останню графічних драйверів NVIDIA?
| |||
| |||
| Я використовую драйвери, які прийшли разом з картою. Це на XP Pro. У мене Vista RC1 на інший диск, але це всього лише працює на драйверах Windows на даний момент. |
|
| |||
| |||
| Водії, які поставляються з картами є застарілими, сидячи на полиці в магазині. Завжди тримати їх у курсі Mate. Драйвери NVIDIA Get Back To Me. |
|
| |||
| |||
| Завдяки Дейв, який працював. Я думаю, що зображення навіть гостріше, що нічого не було неправильним раніше. Ось що впорядковані що тепер про Avenger? |
|
| |||
| |||
| Дуже добре! Та зображення може виглядати гостріше, це досить часто, нові драйвери там провести якомога більше влади, функції і т.д. з існуючих технологій. Не тільки виправити помилки. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вважаючи Vista в режим очікування | ghbnic | Операційні системи Windows | 4 | 25 жовтня 2009 13:57 |
| Допоможіть! Комп'ютерні держави, але на екран у режимі очікування! | ry4540 | Генеральний обладнання чат | 12 | 22 січня 2008 15:06 |
| Монітор звичай виходити з режиму очікування | captaincaveman | Графічні карти & Монітори | 3 | 28 грудня 2007 01:40 |
| Режим сну / очікування проблема | Jimmy Hat | General Software чат | 2 | 27 жовтня 2007 15:26 |
| Очікування проблеми | Axegrinder | Операційні системи Windows | 17 | 17 жовтня 2007 01:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |