menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Virtual PC 2007 - instalační A Virtual Machine - Tutorial

Reply

Thread Nástroje
Old 17. října 2008, 18:47
Moderátor skupiny

Virtuální stroje (nebo VMS) je vzrušující nové technologie, které jsou rychle získávají na popularitě. Ty vám umožní spustit simulataneously a používání dvou či více operačních systémů současně a plynule přepínat mezi dvěma s kliknutím myši. Zatímco častěji používány na serverech pro server consolidation, jsou stejně vhodné pro běžné uživatele. Nejnovějších inkarnacích od společnosti Microsoft je Virtual PC 2007 a za předpokladu, že je k bezplatnému stažení na stránkách společnosti Microsoft.

Jsou ideální pro testování mimo myšlenky / teorie, hraní s viry, beta testování OSS atd. atd. Možnosti jsou nekonečné.

Tento návod není úplný odkaz, ale je dost vám pomohou začít. Většina je docela samo vysvětlující, a jednou jste pochopit, že to bude snadné.

Systémové požadavky:

Fyzické počítačových Požadavky:

Minimální systémové požadavky pro hostitelský počítač (což je počítačový systém, který jste se fyzicky instalovat software Virtual Machine) je následující:

Podporuje jakékoliv Pentium kompatibilní procesor s minimálně:
  • 400MHz (1 GHz je doporučené), s L2 cache.
  • Alespoň 20 MB volného místa na pevném disku
  • DVD nebo CD-ROM mechanika
  • Monitory s využitím alespoň Super VGA (800x600) rozlišení.
Může být nainstalován na některém z následujících operačních systémů:
  • Vista Enterprise
  • Vista Ultimate
  • Vista Business
  • Windows Server 2003 Standard Edition
  • Windows Server 2003 Standard x64 Edition
  • XP Professional
  • XP Tablet PC
Poznámka: I když se nad operační systémy jsou ty oficiálně podporovaných společností Microsoft, můžete nainstalovat Virtual PC na domácí verzi Windows OSS stejně. Například můžete nainstalovat Virtual PC 2007 na XP Home a Vista Home Premium. Nicméně se může dostat zprávu, že není podporován, nebo podobný. To není problém. Stačí kliknout na OK nebo Ignorovat zprávy a všechno bude jako obvykle.

Důvodem této zprávy je, že Microsoft není oficiálně podporuje virtuální stroje na vnitřní OSS, tj. nemůžete prsten MS a požádat o podporu po telefonu.

Podporované procesory:
  • AMD Athlon / Duron
  • Intel Celeron
  • Intel Pentium II
  • Intel Pentium III
  • Intel Pentium 4
  • Intel Core Duo
  • Intel Core2 Duo
Poznámka: V dvojím procesorem prostředí, pouze jeden procesor je uznávána Virtual Machine 2007.

Instalace Virtual PC 2007:

Jakmile budete mít vypočítá všechny nezbytné požadavky na systém a najít svůj fyzický počítač je schopen manipulace s břemeny další paměť a pevný disk má dostatek prostoru k dispozici, jste připraven začít instalovat Virtual PC software. Podle níže uvedených kroků pro instalaci Microsoft Virtual PC 2007:

1. Ke stažení Microsoft Virtual PC 2007, klikněte na odkaz níže:
Virtual PC 2007

2. Poté, co jste si stáhli správné Setup.exe souboru, vyhledejte soubor a dvakrát-klikněte Setup.exe spusťte instalaci.

3. Pokud se průvodce instalací klepněte na tlačítko Příští.

4. Ty budou muset přijmout podmínky licenční smlouvy a bude se pokračovat. Klikněte Příští.

5. Zadejte své informace o zákaznících a zvolit, zda chcete provést Virtual PC k dispozici všem, kteří používají počítač (default), nebo je k dispozici pouze pro určité uživatelské jméno. Klikněte Příští pro pokračování.

6. Virtual PC 2007 bude doporučovat instalovat do svého Program Files. Pokud je to pokuta s sebou, stačí kliknout na Instalace nebo klikněte na tlačítko Změna Tlačítko pro instalaci Virtual PC 2007 na místo vašeho výběru.

7. Klikněte na Dokončit Tlačítko

Vytvořit Virtual Machine:

Jakmile jste úspěšně staženy Microsoft Virtual PC 2007 na vašem počítači, můžete si nyní nainstalovat operační systém (y) dle Vašeho výběru. Postupujte podle níže uvedených pokynů pro instalaci operačního systému do Virtual PC 2007:

1. Otevřeno Virtual PC 2007 a zvolte Nový.

2. Virtuální stroj se spustí průvodce. Vybrat Vytvořit Virtual Machine, Potom klikněte na Příští.

3. V názvu a umístění okna, přejděte na místo, kde byste chtěli umístit své Virtual Machine. Doporučuji vám vytvořit složku a ukládat všechny vaše virtuální stroje v něm. Klikněte Příští.

4. Vyberte operační systém, který chcete nainstalovat z "Operační systém" rozbalovací menu. Klikněte Příští.

5. V paměti okně Virtual Machine vypočte paměť pro operační systém chcete instalovat. Můžete buď použít doporučené hodnoty nebo změnit paměti do určité částky. Klikněte Příští.

6. Ve virtuální pevný disk Volby oken, virtuální stroj bude muset přidat nový virtuální pevný disk pro váš systém. Vyberte možnost: A nový virtuální pevný disk. Pokud již víte, že máte existující virtuální pevný disk, instalace, zvolte možnost: "Stávající virtuální pevný disk". Klikněte Příští.

7. Ve virtuální pevný disk Místo okno, klikněte na Lidé tlačítko a najít nový pevný disk, který Virtual Machine vytvořil a zadejte název pro ni. Recenze vypočtené velikosti pevného disku, velikosti a ujistit se, že tam je dost místa vyhrazená pro operační systém a všechny ostatní software máte v plánu instalovat na to. Jakmile jste spokojeni s tato čísla, klepněte na tlačítko Příští.

8. Klikněte Dokončit.

Blahopřejeme! Nyní máte bootovací Virtual PC nainstalována na vašem počítači fyzický systém. Dalším krokem je instalace virtuálního operačního systému.

Instalace virtuálního operačního systému pomocí Virtual PC 2007:

1. Otevřete si Virtual PC Console. Odtud uvidíte 4 možnosti:
  • Novinka: Tuto možnost použijte k instalaci virtuálního operačního systému. Using Microsoft Virtual PC 2007, můžete nainstalovat až na 3 virtuální operační systémy. Po instalaci se zobrazí v levém panelu v okně Virtual PC Console.
  • Nastavení: Použijte tuto volbu, pokud je nutné měnit nastavení vašeho virtuálního operačního systému.
  • Odstranit: Můžete snadno odstranit virtuálního operačního systému z konzole pomocí této možnosti.
  • Start: Klikněte na kterýkoli z dostupných virtuálních operačních systémů v levém podokně konzoly vaše okna a zvolte "Start" tlačítko pro spuštění vybraného virtuálního operačního systému.
Nyní, když se seznámí s možností do Virtual PC Console, pojďme začít instalaci vašeho virtuálního operačního systému. Vyberte nakonfigurované virtuální stroj z levé podokno a klepněte na Začít tlačítko.

2. Virtuální stroj bude spouštět jeho hlavní okno. Vložte instalační média do jednotky CD nebo DVD na operačním systému, který se pokouší nainstalovat.

3. Jakmile je nainstalován médií, resetujte vaše Virtual Machine výběrem Akce -- Reset.

4. Instalační proces by měl začít. Možná budete muset stisknout libovolnou klávesu pro pokračování.

5. Sledujte on-obrazovce a pokračovat v instalaci, stejně jako byste jakékoliv instalaci operačního systému.

Po instalaci vašeho virtuálního operačního systému je kompletní. Můžete re-zadejte Virtual PC Console a začít používat vaše nové virtuální operační systém. Užít si!

Update: Download předem Virtuální pevné disky s OS

Je také možné stáhnout mnoho předpřipravených virtuální pevné disky a systémy a helpdesk (VHD) od společnosti Microsoft.
Nejlepší způsob, jak najít, je hledáním zde:
http://search.microsoft.com/results....GB&PageType=99

Jakmile stáhli, můžete jednoduše vytvořit nový Virtual Machine, a pak přiřadit VHD jste stáhli jej a spustit.

Skvělý způsob, jak vyzkoušet Vista nebo Server OSS zdarma. Je úlovek však mají lhůtách jako jsou hodnocení software. Nicméně, většina z nich trvat nejméně 3 měsíce.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 17. října 2008, 19:51
Moderátor skupiny

Very nice tut díky!

Old 18. října 2008, 01:28
Moderátor skupiny

Díky!

Old 18. října 2008, 04:42
Dárce Skupina

Pěkné, ale zdá se mi, že není možné použít jak jsem XP home.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 18. října 2008, 10:55
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
Pěkné, ale zdá se mi, že není možné použít jak jsem XP home.
Omlouvat se. To je překlep na můj účet. Každé verzi XP je v pořádku.

Old 18. října 2008, 12:27
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal serverguy View Post
Omlouvat se. To je překlep na můj účet. Každé verzi XP je v pořádku.
Oh, ok, jsem mohl dát to pak jít.
Old 18. října 2008, 12:40
Dárce Skupina

Na to nebylo špatně zapsat, XP Home není podporován. I stáhli ji a snažil se jej nainstalovat a řekl, že není podporován, tak jsem šel na kontrolu stáhnout stránku, a to rovněž neuvádí XP Home na seznamu podporovaných tam buď.
Old 18. října 2008, 12:53
Moderátor skupiny

Mám aktualizovaný průvodce s ohledem na XP Home a Vista Home Premium.

Také jsem přidal sekci o stahování předpřipravených virtuálních pevných disků od společnosti Microsoft zdarma na zkoušku s. Velká pokud nemáte XP nainstalovat CD a náhradní klíč.

Old 18. října 2008, 13:56
Dárce Skupina

Aha, ok, skvělý, já mám nainstalované hned.

A trochu mimo téma, ale když jste se stal moderátorem serverguy? Congrats beztak
Old 18. října 2008, 15:18
Moderátor skupiny

Citace:
Aha, ok, skvělý, já mám nainstalované hned.

A trochu mimo téma, ale když jste se stal moderátorem serverguy? Congrats beztak
Jsem rád, že jste se dostali to funguje.

Mám prosazovat někdy tento večer

PS Omlouvám se za střih svůj příspěvek výše tohoto jedno, že to byla nehoda, jsem kliknout na Odeslat odpověď, ale narazí na tlačítko upravit místo, a pak nemohl pochopit, proč můj post přišla pod svým jménem!
Ukazuje můj newbiness!

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.