![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Virtual Machines (ili VMS) su uzbudljive nove tehnologije koje se brzo dobivanjem u popularnosti. Oni omogućuju simulataneously pokrenuti i koristiti dva ili više operacijskih sustava odjednom, i jednostavno promijeniti između dvije sa klikom miša. Iako se obično koristi na više servera za konsolidaciju poslužitelja, oni su jednako korisno za običnog korisnika. Najnovija incarnations iz Microsoft Virtual PC 2007 i to je kao besplatno preuzimanje na Microsoft stranicama. Oni su idealni za ispitivanje iz ideje / teorije, igranje sa virusima, beta testing OSS, itd itd. U mogućnosti su beskrajne. Ovaj vodič nije kompletna referenca, ali je dovoljno da bi ste započeli. Većina je prilično self objasnidbeni, a kada dobijete dokučiti ga ona će postati lako. Zahtjevi sustava: Prostornog Računalna Zahtjevi: Minimalni sistemski zahtjevi za glavno računalo (što je računalni sustav koji se fizički instaliranje softvera Virtual Machine) je kako slijedi: Podržava bilo koji Pentium kompatibilni procesor sa najmanje:
Razlog za ovo je poruka da Microsoft službeno ne podržava Virtual Machines OSS na početak, tj. ne možete prsten MS i tražiti podršku telefonom. Podržani procesori:
Instaliranje Virtual PC 2007: Kad ste se izračunati sve potrebne zahtjeve sustava i pronađite vaše fizičko računalo je u stanju rukovanje dodatnih opterećenja memoriju i vaš hard disk ima mnogo prostora na raspolaganju, vi ste spremni da počnete instalirati Virtual PC softver. Slijedite dolje navedene korake da biste instalirali Microsoft Virtual PC 2007: 1. Da biste preuzeli Microsoft Virtual PC 2007, kliknite na link ispod: Virtual PC 2007 2. Nakon što ste preuzeli ispravan Setup.exe datoteke, pronađite datoteku i dvokliknete Setup.exe da biste pokrenuli instalaciju. 3. Kada se pojavi čarobnjak za instalaciju, kliknite Dalje. 4. Morat ćete prihvatiti uvjete u licencnom ugovoru za nastavak. Kliknite Dalje. 5. Unesite Vaše podatke i kupca odabrati da li želite napraviti Virtual PC dostupne svima koji koriste računalo (zadano) ili učiniti dostupnim samo na određene korisničko ime. Kliknite Dalje za nastavak. 6. Virtual PC 2007 će preporučiti instalirate u svoj program files folder. Ako je to u redu s tobom, jednostavno kliknite na Instalacija ili kliknite na dugme Promjena dugme za instalirati Virtual PC 2007 na lokaciji po vašem izboru. 7. Kliknite Završi button Napravite Virtual Machine: Nakon što ste uspješno preuzeli Microsoft Virtual PC 2007 na Vašem računalu, možete instalirati operativni sustav (i) po Vašem izboru. Slijedite upute u nastavku kako biste instalirali operativni sustav za Virtual PC 2007: 1. Open Virtual PC 2007 i odaberite Novo. 2. The Virtual Machine Wizard će početi. Odaberi Napravite Virtual Machine, A zatim kliknite Dalje. 3. U ime i vez prozor, dođite do lokacije na kojoj želite da se Vaš Virtual Machine. Predlažem da stvorite mapu i pohraniti sve svoje virtualne strojeve u njemu. Kliknite Dalje. 4. Odaberite operacijski sustav koji želite instalirati iz "operativnog sustava" drop-down menu. Kliknite Dalje. 5. U memoriji prozor, Virtual Machine će izračunati memorija običaj za operacijski sustav instalirate vas. Možete koristiti preporučenu vrijednost ili promijeniti memorija običaj u određenom iznosu. Kliknite Dalje. 6. U Virtual Hard Disk Opcije prozori, Virtual Machine će trebati dodati novi virtualni tvrdi disk na svoj sustav. Odaberite opciju: A novi virtualni tvrdi disk. Ukoliko već znate da imate postojeće virtualne na tvrdom disku instalirate, odaberite opciju: "postojeće virtualne na tvrdom disku." Kliknite Dalje. 7. U Virtual Hard Disk Lokacija prozoru, kliknite na Browse gumb i pronađite novi tvrdi disk koji je stvorio Virtual Machine i upišite naziv za to. Pregledajte izračunata veličina za vaš hard disk veličine pobrinete da postoji dovoljan prostor za operativni sustav i bilo koji drugi softver koji namjeravate instalirati na njega. Kada ste zadovoljni s tim likovima, kliknite Dalje. 8. Kliknite Završi. Čestitam! Sada imate bootable Virtual PC instaliran na vašem računalu fizičkom sustavu. Sljedeći korak je instaliranje Virtualni operacijski sustav. Instalirati Virtual Operating System pomoću Virtual PC 2007: 1. Otvorite vaša Virtual PC Console. Odavde možete vidjeti 4 dostupna opcija:
2. Virtual Machine će se ponovo pokrenuti svoje Glavni prozor. Umetnite svoju instalacijskog medija u vaš CD ili DVD pogon za operacijski sustav kojemu pokušavate instalirati. 3. Jednom kada je instaliran medija, resetujete Virtual Machine odabirom Akcioni -- Reset. 4. Postupak instalacije, trebali bi započeti. Vi svibanj potreba da pritisnete bilo koju tipku za nastavak. 5. Slijedite upute na zaslonu i nastavite instalaciju kao što bi bilo koji operacijski sustav instalacije. Nakon instalacije vašeg virtualnog operativnog sustava je potpuna. Možete ponovo unesite Virtual PC Console i započnite korištenje Vaše nove virtualnog operativnog sustava. Uživati! Update: Download Preconfigured Virtual Hard Drives sa OS Također je moguće preuzeti mnoge preconfigured virtualni tvrdi diskovi (VHD) from Microsoft. Najbolji način za pronalaženje im je pretraživanjem ovdje: http://search.microsoft.com/results....GB&PageType=99 Jednom preuzete, jednostavno kreirati novi virtualni stroj, a onda dodijeliti VHD preuzimanja do nje i čizma. Sjajan način da isprobate Vista ili server OSS besplatno. Tu je kvaka ipak, da su rokovi su evaluacija softvera. Međutim, većina od njih traje najmanje 3 mjeseca.
|
| |||
| |||
| Very nice pih hvala! |
|
| |||
| |||
| Hvala!
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice, ali izgleda ne mogu ga koristiti
| |||
| |||
| Žao mi je. To je pogreška pri upisu na moje ime. Bilo koju verziju XP je u redu.
|
| |||
| |||
| Oh, ok, ja bi omogućila onda idite. |
|
| |||
| |||
| Na, to nije bio mistype, XP Home nije podržan. Ja preuzimanje datoteka Internet i pokušao instalirati i on je rekao da je ne podržava, pa sam otišao da provjerite stranicu za preuzimanje, a to također ne spominjemo XP Home na popisu podržanih tamo bilo. |
|
| |||
| |||
| Imam updated vodiča u odnosu na XP Home i Vista Home Premium. Također sam dodao rubriku o preuzimanju preconfigured virtualni tvrdi diskovi od Microsofta besplatno za testiranje sa. Odlično, ako nemate XP install CD i rezervni ključ.
|
| |||
| |||
| Ah, OK, odlično, Imam ga instaliranog sada. Malo off topic, ali kad si postala moderator serverguy? Congrats anyway |
|
| |||
| |||
| Quote:
JA je dobio unapređen Negde vecceras ![]() PS I apologise za uređivanje svoj post iznad ove je nesreće, ja značilo da kliknete na Post Reply pogodak, ali umjesto na gumb "Uredi", a zatim nisu mogli razumjeti zašto moj post došao pod imenom slavljenika! Prikazuje moje newbiness!
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problemi u Instaliranje OS na Virtual PC 2007 | Theresonly1 | Općenito Software Chat | 0 | 1. kolovoz 2009 09:54 |
| Low Virtual Memory | iguana | Windows Operating Systems | 1 | 9. srpnja 2008 16:31 |
| Virtual PC | gaza14 | Općenito Software Chat | 4 | 27. ožujak 2008 13:09 |
| Tutorial: Postavljanje bežične mreže | serverguy | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 15. ožujak 2008 09:13 |
| Virtual PC 7.0.2 za Mac OS X | Tolamac | Linux OS i alternativna | 6 | 28. veljača 2008 15:32 |
| Thread Tools | |
| |