פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

Virtual PC 2007 - אחרי ההתקנה וירטואלי - ערכת לימוד

Reply

שרשרת כלים
Old 17 אוקטובר 2008, 18:47
מנהל קבוצת

Default Virtual PC 2007 - אחרי ההתקנה וירטואלי - ערכת לימוד

Virtual Machines (או VMs) מהוות מרגש טכנולוגיה חדשה במהירות, כי הם זכיה ב פופולריות. הם מאפשרים לך להפעיל ולהשתמש simulataneously שתי מערכות הפעלה או יותר באותו הזמן, או לשנות בצורה חלקה בין שני עם קליק של העכבר. תוך יותר נפוץ על שרתי קונסולידציה של שרתים, הם לא פחות שימושי עבור המשתמש הרגיל. Incarnations העדכנית ביותר מ-Microsoft Virtual PC 2007 הוא והיא מסופקת כמו הורדה חינם באתר של מיקרוסופט.

הם אידיאליים לבדיקה מחוץ רעיונות / תיאוריות, ששיחק עם וירוסים, בדיקת ביתא OSs, וכו 'וכו' האפשרויות הן אינסופית.

מדריך זה אינו להשלים הפניה, אבל הוא מספיק כדי לקבל התחלת. רוב זה די עצמי מבאר, לאחר שתקבל את להיתקע על זה זה יהיה קל.

דרישות מערכת:

יזיפה דרישות המחשב:

דרישות המערכת המינימליות עבור המחשב המארח (שהיא מערכת המחשב שבה אתה פיזית התקנת התוכנה וירטואלי) הוא כדלקמן:

תומך בכל תואם מעבד פנטיום עם לפחות:
  • 400MHz (מומלץ 1 GHz) עם מטמון L2.
  • לפחות 20 MB של שטח דיסק קשיח
  • ה-DVD או כונן התקליטורים
  • באמצעות מוניטורים לפחות סופר VGA (800x600) רזולוציה.
ניתן להתקין על כל ממערכות ההפעלה הבאות:
  • Vista Enterprise
  • Vista Ultimate
  • Vista Business
  • Windows Server 2003 Standard Edition
  • Windows Server 2003 Standard x64 Edition
  • XP Professional
  • XP Tablet PC
הערה: בעוד לעיל מערכות הפעלה אלה נתמך באופן רשמי על ידי מיקרוסופט, אתה יכול להתקין ב-Virtual PC את הגירסה הביתית של Windows OSs גם כן. לדוגמה, אתה יכול להתקין Virtual PC 2007 על XP Home and Vista Home Premium. עם זאת אתה עלול לקבל הודעת אומרים שזה לא נתמך או דומה. זו לא בעיה. פשוט לחץ על אישור או התעלם על תוכן ההודעה, והכל יהיה כרגיל.

הסיבה היא כי הודעה זו של מיקרוסופט אינו תומך באופן רשמי על מכונות וירטואליות OSs הבית, כלומר לא תוכל טבעת MS למעלה ולבקש תמיכה טלפונית.

תמיכה מעבדים:
  • AMD Athlon / Duron
  • Intel Celeron
  • אינטל פנטיום II
  • אינטל פנטיום III
  • אינטל פנטיום 4
  • Intel Core Duo
  • Intel Core2 Duo
הערה: עם מעבד כפול הסביבה, רק אחת מזוהה על ידי המעבד וירטואלי 2007.

התקנת Virtual PC 2007:

לאחר חישוב של כל דרישות המערכת הדרושים ולמצוא את המחשב פיזית מסוגל להתמודדות עם המון פרטים הזיכרון ואת הכונן הקשיח יש הרבה שטח פנוי, אתה מוכן להתחיל בהתקנת התוכנה-Virtual PC. בצע את הפעולות הבאות כדי להתקין את Microsoft Virtual PC 2007:

1. כדי להוריד את Microsoft Virtual PC 2007, לחץ על הקישור להלן:
Virtual PC 2007

2. לאחר שהורדת את ראוי Setup.exe קובץ, אתר את הקובץ או לחץ פעמיים על Setup.exe כדי להתחיל בהתקנה.

3. כאשר אשף ההתקנה יופיע, לחץ על הבא.

4. יהיה עליך לקבל את תנאי הסכם הרישיון כדי להמשיך. לחץ הבא.

5. הזן את פרטי הלקוח לבחור אם אתה רוצה לעשות-Virtual PC זמין לכל המשתמשים במחשב (ברירת המחדל) או להפוך אותו לזמין רק שם משתמש מסוים. לחץ הבא על מנת להמשיך.

6. Virtual PC 2007 תהיה ממליצים להתקין את התיקייה Program Files. אם זה בסדר איתך, פשוט לחץ על התקן או לחץ על לחצן שינוי על מנת להתקין Virtual PC 2007 למיקום לפי בחירתך.

7. לחץ על סיום לחצן

צור מכונה וירטואלית:

לאחר שהורד בהצלחה Microsoft Virtual PC 2007 למחשב שלך, אתה יכול להתקין את מערכת ההפעלה (S) על פי בחירתך. עקוב אחר ההוראות הבאות כדי להתקין מערכת הפעלה ל-Virtual PC 2007:

1. Virtual PC 2007 פתח ובחר חדש.

2. מכונה וירטואלית אשף יתחיל. בחר צור מכונה וירטואלית, ולאחר מכן לחץ על הבא.

3. על שם ומיקום החלון, דפדף אל המיקום שבו ברצונך למקם את וירטואלי. אני מציע לך ליצור תיקייה ושל כל חנות וירטואלית מכונות בו. לחץ הבא.

4. בחר את מערכת ההפעלה שאתה רוצה להתקין את "מערכת הפעלה" לתפריט הנשלף. לחץ הבא.

5. בשנת הזיכרון חלון וירטואלי יחשב את השימוש בזיכרון את מערכת ההפעלה שאתה מתקין. אתה יכול גם להשתמש הערך המומלץ או לשנות את השימוש בזיכרון עד סכום מסוים. לחץ הבא.

6. בשנת הווירטואלית קשיח אפשרויות חלונות, וירטואלי תצטרך להוסיף וירטואלית חדשה בדיסק הקשיח שלך המערכת. בחר את האפשרות: וירטואלית חדשה בדיסק הקשיח. אם אתה כבר יודע שיש לך קיים התקן וירטואלי בדיסק הקשיח, לבחור את האפשרות: "Virtual קיים דיסק קשיח". לחץ הבא.

7. בשנת הווירטואלית קשיח מיקום החלון, לחץ על עיון לחצן ולאתר החדש דיסק קשיח וירטואלי יצרה ואת סוג שם על זה. סקור את הגדלים מחושב עבור גודל הדיסק הקשיח שלך כדי לוודא שיש מספיק שטח המוקצב את מערכת ההפעלה ואת כל תוכנות אחרות אתה מתכנן להתקין עליו. ברגע שאתה מרוצה עם נתונים אלה, לחץ על הבא.

8. לחץ סיום.

מזל טוב! כעת יש לך אתחול Virtual PC מותקנים על מערכת המחשב שלך פיזית. השלב הבא הוא להתקין את מערכת הפעלה וירטואלית.

התקן וירטואלי של מערכת הפעלה באמצעות Virtual PC 2007:

1. פתח את קונסולת-Virtual PC. מכאן אתה תראה 4 אפשרויות זמינות:
  • חדש: השתמש באפשרות זו כדי להתקין מערכת הפעלה וירטואלית. משתמש ב-Microsoft Virtual PC 2007, ניתן להתקין עד 3 מערכות הפעלה וירטואליות. לאחר התקנת הם יוצגו בחלונית הימנית של ה-Virtual PC קונסולת החלון.
  • הגדרות: השתמש באפשרות זו כאשר יש צורך לשנות את ההגדרות של מערכת ההפעלה שלך וירטואלי.
  • הסר: אתה יכול בקלות להסיר וירטואלי מערכת ההפעלה של קונסולת שימוש באפשרות זו.
  • התחלה: לחץ על כל אחד את הזמינות של מערכות הפעלה וירטואליות בחלונית השמאלית של חלון Console שלך וסמן את "הפעל" על מנת להפעיל את מערכת ההפעלה שנבחרה וירטואלי.
עכשיו שאתה מכיר את אפשרות ב-Virtual PC את קונסולת, בואו להתחיל את ההתקנה של מערכת ההפעלה שלך וירטואלי. בחר את התצורה של מכונה וירטואלית בחלונית השמאלית ולאחר מכן לחץ על התחלה כפתור.

2. וירטואלי יהיה לאתחל את חלון ראשי. הכנס את מדיית ההתקנה שלך ל CD או ה-DVD של מערכת ההפעלה אתה מנסה להתקין.

3. ברגע מדיה מותקן, לאפס את וירטואלי על ידי בחירת פעילות -- אפס.

4. תהליך ההתקנה אמור להתחיל. ייתכן שיהיה עליך ללחוץ על מקש כלשהו כדי להמשיך.

5. בצע את ההוראות המופיעות על המסך ואת מבקשת להמשיך את ההתקנה בדיוק כפי שהיית עושה בכל התקנה של מערכת ההפעלה.

לאחר ההתקנה של מערכת ההפעלה הווירטואלית שלך הסתיימה. אתה יכול להזין מחדש את Virtual PC ו קונסולת להתחיל להשתמש הווירטואלי החדש שלך, מערכת ההפעלה. ליהנות!

עדכון: הורד מראש וירטואלית כוננים קשיחים עם מערכת הפעלה

כמו כן ניתן להוריד רבים מראש וירטואלי כוננים קשיחים (VHD) של Microsoft.
הדרך הטובה ביותר היא למצוא אותם על ידי חיפוש כאן:
http://search.microsoft.com/results....GB&PageType=99

לאחר שהורדת, אתה פשוט ליצור מכונה וירטואלית חדשה, ולאחר מכן להקצות את VHD שהורדת את זה, ואת האתחול.

דרך מצויינת לנסות Vista או Server OSs בחינם. יש לתפוס למרות מגבלות הזמן יש להם כמו שהם הערכת התוכנה. עם זאת, רובם האחרון 3 חודשים לפחות.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 17 אוקטובר 2008, 19:51
מנהל קבוצת

נו נחמד מאוד תודה!

Old 18 אוקטובר 2008, 01:28
מנהל קבוצת

תודה!

Old 18 אוקטובר 2008, 04:42
קבוצת תורמים

נחמד, אבל נראה שאני לא יכול להשתמש בו כאשר יש לי XP Home.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 18 אוקטובר 2008, 10:55
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי thingie2 View Post
נחמד, אבל נראה שאני לא יכול להשתמש בו כאשר יש לי XP Home.
מצטער. זו טעות דפוס בשם שלי. בכל גירסה של XP הוא בסדר גמור.

Old 18 אוקטובר 2008, 12:27
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי serverguy View Post
מצטער. זו טעות דפוס בשם שלי. בכל גירסה של XP הוא בסדר גמור.
הו, זה בסדר, אני עלול לתת לה ללכת כך.
Old 18 אוקטובר 2008, 12:40
קבוצת תורמים

Na, זה לא היה mistype, XP Home לא נתמך. אני הורדתי את זה וניסיתי להתקין והוא אמר שזה לא נתמך, אז הלכתי לבדוק את דף ההורדה, וזה גם לא מזכיר XP Home על תמיכה ברשימה שם גם.
Old 18 אוקטובר 2008, 12:53
מנהל קבוצת

יש לי את המדריך עדכון לגבי XP Home and Vista Home Premium.

אני גם הוסיף קטע אודות הורדת מראש וירטואלי כוננים קשיחים ממיקרוסופט בחינם עם הבדיקה. נהדר אם אין ברשותך תקליטור ההתקנה של XP ואת מפתח רזרבי.

Old 18 אוקטובר 2008, 13:56
קבוצת תורמים

אה, טוב, נהדר, אני כבר יש לי את זה מותקן כעת.

קצת Off topic, אבל מתי אתה הופך למנהל serverguy? בכל מקרה congrats
Old 18 אוקטובר 2008, 15:18
מנהל קבוצת

ציטוט:
אה, טוב, נהדר, אני כבר יש לי את זה מותקן כעת.

קצת Off topic, אבל מתי אתה הופך למנהל serverguy? בכל מקרה congrats
יש לך אני שמח שזה עובד.

יש לי לקדם מתישהו הערב

נ.ב. אני להתנצל לעריכת ההודעה שלך מעל זה, זו היתה תאונה, התכוונתי ללחוץ על שליחת תגובה אלא להכות את לחצן העריכה במקום, ולאחר מכן לא יכול להבין למה שלי ניגש לכתוב תחת השם שלך!
מציג newbiness שלי!

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות בהתקנת מערכת הפעלה ב-Virtual PC 2007 Theresonly1 כללי תוכנות צ 'אט 0 ב -1 לאוגוסט 2009 09:54
זיכרון וירטואלי נמוך iguana מערכות ההפעלה Windows 1 9th יולי 2008 16:31
Virtual PC gaza14 כללי תוכנות צ 'אט 4 -27 מרץ 2008 13:09
הדרכה: התקנת רשת אלחוטית serverguy רישות, מודמים & VoIP 3 15 מרץ 2008 09:13
7.0.2-Virtual PC for Mac OS X Tolamac מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 6 -28 פברואר 2008 15:32
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.