![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Virtuālās mašīnas (vai VMS) ir aizraujošas jaunas tehnoloģijas, kas ātri gūst popularitāti. Tās ļauj jums simulataneously ceļu un izmantot divas vai vairākas vadības sistēmu pašā laikā un nemanāmi pārmaiņas starp diviem ar peles klikšķi. Kaut biežāk izmanto serverus serveru konsolidācijas, tās ir vienlīdz noderīgi parastajiem lietotājiem. Jaunāko inkarnācijām no Microsoft Virtual PC 2007 un tā ir paredzēta kā bez maksas lejupielādēt no Microsoft vietnes. Tie ir ideāli izmēģinājusi idejas un teorijas, rotaļājoties ar vīrusiem, beta testēšanas Oss, uc uc iespējas ir bezgalīgas. Šī rokasgrāmata nav pilnīgu atsauci, bet ir pietiekami, lai tu sāktu. Lielākā daļa no tā ir diezgan pašsaprotami, un, kad jums karājas tā kļūs viegla. System Requirements: Fiziskā Computer Requirements: Minimālās sistēmas prasības uzņēmēja datoru (kas ir datorsistēma, kas jums ir fiziski uzstādīt Virtual Machine programmatūra) ir šāds: Atbalsta jebkuru Pentium saderīgs procesors ar vismaz:
Šī ziņa ir tas, ka Microsoft oficiāli neatbalsta Virtual Machines par Home Oss, ti, jūs nevarat gredzenu MS augšu un lūgt atbalstu pa tālruni. Supported Processors:
Instalēšana Virtual PC 2007: Kad esat aprēķina visu vajadzīgo sistēmu prasības, un atrast savu fizisko dators spēj izturēt papildus atmiņa slodzes un jūsu cietā diska ir daudz brīvas vietas, jums ir gatavi sākt uzstādīt Virtual PC programmatūru. Izpildiet tālāk norādītās darbības, lai uzstādītu Microsoft Virtual PC 2007: 1. T Microsoft Virtual PC 2007, noklikšķiniet uz saites: Virtual PC 2007 2. Kad esat lejupielādējis pareizu Setup.exe failu, atrodiet failu un veiciet dubultklikšķi uz Setup.exe , lai sāktu instalēšanu. 3. Kad instalācijas vedni, noklikšķiniet uz Nākamais. 4. Jums būs nepieciešams pieņemt ar licences līguma turpināt noteikumiem. Click Nākamais. 5. Ievadiet savu klientu informāciju un izvēlēties, vai jūs vēlētos darīt Virtual PC pieejamas visiem, kuri lieto datoru (noklusējums) vai dara to pieejamu tikai noteiktu lietotāja vārdu. Click Nākamais lai turpinātu. 6. Virtual PC 2007 tiks iesakām uzstādīt jūsu Program Files mapē. Ja tas ir labi ar jums, vienkārši noklikšķiniet uz Install pogu vai noklikšķiniet uz Mainīt pogu, lai uzstādītu Virtual PC 2007 ir vieta jūsu izvēles. 7. Click Apdare poga Create Virtual Machine: Kad esat veiksmīgi lejupielādēt Microsoft Virtual PC 2007 ar datoru, jūs varat instalēt operētājsistēmas (s) pēc jūsu izvēles. Izpildiet tālāk minētos norādījumus, lai instalētu operētājsistēmu Virtual PC 2007: 1. Open Virtual PC 2007 un izvēlieties Jauns. 2. Virtual Machine vednis sākuma. Izvēlēties Create Virtual Machine, Tad noklikšķiniet uz Nākamais. 3. Ar nosaukumu un atrašanās vietu logu, pārlūkojiet atrašanās vietu, kur vēlaties, lai jūsu Virtual Machine. Mēs iesakām jums izveidot mapi un glabāt visu jūsu virtuālās mašīnas tajā. Click Nākamais. 4. Atlasiet operētājsistēmu, kuru vēlaties instalēt no "Operating System" nolaižamo izvēlni. Click Nākamais. 5. In Memory logu, Virtual Machine aprēķinās atmiņas izmantošana, operētājsistēmas instalējat. Jūs varat lietot ieteicamā vērtība vai mainīt atmiņas izmantošana, lai noteiktu summu. Click Nākamais. 6. In Virtual Hard Disk Options logi, Virtual Machine būs nepieciešams pievienot jaunu virtuāls cietais disks uz jūsu sistēmas. Izvēlieties iespēju: Jauns virtuāls cietais disks. Ja jūs jau zināt, ka jums ir esošo virtuāls cietais disks instalēt, izvēlieties iespēju: "esošās virtuāls cietais disks". Click Nākamais. 7. In Virtual Hard Disk Location logu, noklikšķiniet uz Pārlūkot pogu un atrodiet jaunu cieto disku, Virtual Machine, ir izveidoti un ierakstiet nosaukumu pēc tā. Review aprēķināts izmēri cietā diska izmēru pārliecināšanos, ka ir pietiekami daudz vietas atvēlēts operētājsistēmas un citu programmatūru, jūs plānojat uzstādīt uz to. Kad esat apmierināts ar šiem rādītājiem, noklikšķiniet uz Nākamais. 8. Click Apdare. Apsveicam! Jums tagad ir bootable Virtual PC instalēta jūsu fizisko datoru sistēmas. Nākamais solis ir uzstādīt Virtual Operating System. Install Virtual Operating System izmantojot Virtual PC 2007: 1. Atveriet savu Virtual PC Console. No šejienes jūs redzēsiet 4 pieejamajām iespējām:
2. Virtual Machine būs boot tās galvenais logs. Ievietojiet instalācijas datu nesēju savā CD vai DVD disku operētājsistēmu jūs mēģināt instalēt. 3. Pēc tam, kad plašsaziņas līdzekļos ir uzstādītas, nomainīt savu Virtual Machine, izvēloties Darbības -- Reset. 4. Instalācijas process ir jāsāk. Jums var būt nepieciešams nospiest jebkuru taustiņu, lai turpinātu. 5. Sekojiet uz ekrāna komandas un turpināt instalācijas tieši tāpat kā jebkuru operētājsistēmu uzstādīšanu. Tiklīdz jūsu virtuālās operētājsistēmas instalācija ir pabeigta. Jūs varat vēlreiz ievadiet savu Virtual PC konsoles un sākt izmantot jauno virtuālās operētājsistēmu. Baudīt! Update: Download iepriek virtuāls cietais disks ar OS To ir iespējams lejupielādēt datorā daudzus iepriek virtuāls cietais disks (VHD) no Microsoft. Labākais veids, kā atrast tiem, meklējot šeit: http://search.microsoft.com/results....GB&PageType=99 Tiklīdz tie lejupielādēti, Jūs vienkārši izveidot jaunu virtuālo mašīnu, un pēc tam piešķirt VHD jums lejupielādēt tam un boot. Lielisks veids, kā izmēģināt Vista vai Server operētājsistēmu par brīvu. Ir nozvejas tomēr tie termiņi, jo tie ir Vērtēšanas programmatūru. Tomēr lielākā daļa no tām ilgst vismaz 3 mēneši.
|
| |||
| |||
| Very nice tut thanks! |
|
| |||
| |||
| Pateicība!
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jauki, bet šķiet, es nevaru izmantot
| |||
| |||
| Atvainojiet. Tas ir typo manā vārdā. Jebkuras XP versijas ir labi.
|
| |||
| |||
| Oh, ok, es varētu arī tā iet tad. |
|
| |||
| |||
| Na, tas nebija mistype, XP home neatbalsta. Es lejupielādējis un mēģināja uzstādīt, un tas teica, ka tas netika atbalstīts, tāpēc es devos, lai pārbaudītu lejupielādes lapā, un tas arī nav minēta XP mājas atbalstīto sarakstā ir vai nu. |
|
| |||
| |||
| Man ir atjauninātas rokasgrāmatas attiecībā uz XP Home un Vista Home Premium. Es arī piebilda sadaļa par lejupielādi iepriek virtuālo cieto disku no Microsoft bezmaksas testēt ar. Lieliski, ja jums nav XP install CD un rezerves atslēgu.
|
| |||
| |||
| Ah, ok, liels, man tas uzstādīts tagad. Mazliet off topic, bet kad tu kļūtu moderator serverguy? Apsveicu anyway |
|
| |||
| |||
| Quote:
Man veicināja dažkārt šovakar ![]() PS Es atvainojos par rediģēšanu pastu iepriekš šis, tas bija nelaimes gadījums, es gribēju noklikšķiniet uz Atbildēt, bet hit rediģēt pogu vietā, un pēc tam nevarēja saprast, kāpēc mana pastu nāca klajā ar savu vārdu! Rāda mana newbiness!
![]() |
|
| Bookmarks |