menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Virtual PC 2007 - inštalačný A Virtual Machine - Tutorial

Reply

Thread Tools
Old 17. októbra 2008, 18:47
Moderátor skupiny

Default Virtual PC 2007 - inštalačný A Virtual Machine - Tutorial

Virtuálne stroje (alebo SSN) je vzrušujúce nové technológie, ktoré sú rýchlo získavajú na popularite. Tie vám umožnia spustiť simulataneously a používanie dvoch alebo viacerých operačných systémov súčasne a plynulo prepínať medzi dvomi s kliknutím myši. Kým častejšie používajú na serveroch pre server consolidation, sú rovnako vhodné pre bežných užívateľov. Najnovších inkarnacích od spoločnosti Microsoft je Virtual PC 2007 a za predpokladu, že je na bezplatné stiahnutie na stránkach spoločnosti Microsoft.

Sú ideálne pre testovanie mimo myšlienky / teória, hranie s vírusmi, beta testovania OSS atď atď Možnosti sú nekonečné.

Tento návod nie je úplný odkaz, ale je dost vám pomôžu začať. Väčšina je docela samo vysvetľujúce, a raz ste pochopiť, že to bude ľahké.

Systémové požiadavky:

Fyzické počítačových Požiadavky:

Minimálne systémové požiadavky pre hostiteľský počítač (čo je počítačový systém, ktorý ste sa fyzicky inštalovať softvér Virtual Machine) je nasledovné:

Podporuje akékoľvek Pentium kompatibilný procesor s minimálne:
  • 400MHz (1 GHz je doporučené), s L2 cache.
  • Aspoň 20 MB voľného miesta na pevnom disku
  • DVD alebo CD-ROM mechanika
  • Monitory s využitím aspoň Super VGA (800x600) rozlíšení.
Môže byť nainštalovaný na jednom z nasledujúcich operačných systémov:
  • Vista Enterprise
  • Vista Ultimate
  • Vista Business
  • Windows Server 2003 Standard Edition
  • Windows Server 2003 Standard x64 Edition
  • XP Professional
  • XP Tablet PC
Poznámka: Aj keď sa nad operačné systémy sú tie oficiálne podporovaných spoločnosťou Microsoft, môžete nainštalovať Virtual PC na domáce verziu Windows OSS rovnako. Napríklad môžete nainštalovať Virtual PC 2007 na XP Home a Vista Home Premium. Napriek tomu sa môže dostať správu, že nie je podporovaný, alebo podobný. To nie je problém. Stačí kliknúť na OK alebo Ignorovať správy a všetko bude ako zvyčajne.

Dôvodom tejto správy je, že Microsoft nie je oficiálne podporuje virtuálne stroje na vnútorné OSS, tj nemôžete prsteň MS a požiadať o pomoc po telefóne.

Podporované procesory:
  • AMD Athlon / Duron
  • Intel Celeron
  • Intel Pentium II
  • Intel Pentium III
  • Intel Pentium 4
  • Intel Core Duo
  • Intel Core2 Duo
Poznámka: V dvojitým procesorom prostredie, iba jeden procesor je uznávaná Virtual Machine 2007.

Inštalácia Virtual PC 2007:

Akonáhle budete mať vypočíta všetky potrebné požiadavky na systém a nájsť svoj fyzický počítač je schopný manipulácie s bremenami ďalšie pamäť a pevný disk má dostatok priestoru k dispozícii, ste pripravený začať inštalovať Virtual PC softvér. Podľa nižšie uvedených krokov pre inštaláciu Microsoft Virtual PC 2007:

1. Na stiahnutie Microsoft Virtual PC 2007, kliknite na odkaz nižšie:
Virtual PC 2007

2. Potom, čo ste si stiahli správne Setup.exe súboru, vyhľadajte súbor a dvakrát-kliknite Setup.exe spustite inštaláciu.

3. Ak sa sprievodca inštaláciou kliknite na tlačidlo Příští.

4. Tie budú musieť prijať podmienky licenčnej zmluvy a bude sa pokračovať. Kliknite Příští.

5. Zadajte svoje informácie o zákazníkoch a zvoliť, či chcete vykonať Virtual PC k dispozícii všetkým, ktorí používajú počítač (default), alebo je k dispozícii len pre určité používateľské meno. Kliknite Příští pre pokračovanie.

6. Virtual PC 2007 bude odporúčať inštalovať do svojho Program Files. Ak je to pokuta so sebou, stačí kliknúť na Inštalácia alebo kliknite na tlačidlo Zmena Tlačidlo pre inštaláciu Virtual PC 2007 na miesto vášho výberu.

7. Kliknite na Dokončiť Tlačidlo

Vytvoriť Virtual Machine:

Keď ste úspešne stiahnuté Microsoft Virtual PC 2007 na vašom počítači, môžete si teraz nainštalovať operačný systém (y) podľa Vášho výberu. Postupujte podľa nižšie uvedených pokynov pre inštaláciu operačného systému do Virtual PC 2007:

1. Otvorené Virtual PC 2007 a vyberte Nový.

2. Virtuálny stroj sa spustí sprievodca. Vybrať Vytvoriť Virtual Machine, Potom kliknite na Příští.

3. V názve a umiestnenie okna, prejdite na miesto, kde by ste chceli umiestniť svoje Virtual Machine. Odporúčam vám vytvoriť priečinok a ukladať všetky vaše virtuálne stroje v ňom. Kliknite Příští.

4. Vyberte operačný systém, ktorý chcete nainštalovať z "Operačný systém" rozbaľovacie menu. Kliknite Příští.

5. V pamäti okne Virtual Machine vypočíta pamäť pre operačný systém chcete inštalovať. Môžete buď použiť odporúčané hodnoty alebo zmeniť pamäte do určitej sumy. Kliknite Příští.

6. Vo virtuálnej pevný disk Voľby okien, virtuálny stroj bude musieť pridať nový virtuálny pevný disk pre váš systém. Vyberte možnosť: A nový virtuálny pevný disk. Ak už viete, že máte existujúce virtuálny pevný disk, inštalácie, vyberte možnosť: "Súčasné virtuálne pevný disk". Kliknite Příští.

7. Vo virtuálnej pevný disk Miesto okno, kliknite na Ľudia tlačidlo a nájsť nový pevný disk, ktorý Virtual Machine vytvoril a zadajte názov pre ňu. Recenzie vypočítanej veľkosti pevného disku, veľkosti a uistiť sa, že tam je dost miesta vyhradené pre operačný systém a všetky ostatné softvér máte v pláne inštalovať na to. Akonáhle ste spokojní s tieto čísla, kliknite na tlačidlo Příští.

8. Kliknite Dokončiť.

Blahoželáme! Teraz máte bootovací Virtual PC nainštalovaná na vašom počítači fyzický systém. Ďalším krokom je inštalácia virtuálneho operačného systému.

Inštalácia virtuálneho operačného systému pomocou Virtual PC 2007:

1. Otvorte si Virtual PC Console. Odtiaľ uvidíte 4 možnosti:
  • Novinka: Túto možnosť použite na inštaláciu virtuálneho operačného systému. Using Microsoft Virtual PC 2007, môžete nainštalovať až na 3 virtuálne operačné systémy. Po inštalácii sa zobrazí v ľavom paneli v okne Virtual PC Console.
  • Nastavenie: Použite túto voľbu, ak je potrebné meniť nastavenie vášho virtuálneho operačného systému.
  • Odstrániť: Môžete ľahko odstrániť virtuálneho operačného systému z konzoly pomocou tejto možnosti.
  • Štart: Kliknite na ktorýkoľvek z dostupných virtuálnych operačných systémov v ľavej časti okna konzoly vaše okná a vyberte "Štart" tlačidlo pre spustenie vybraného virtuálneho operačného systému.
Teraz, keď sa zoznámi s možnosťou do Virtual PC Console, pojďme začať inštaláciu vášho virtuálneho operačného systému. Vyberte nakonfigurované virtuálny stroj z ľavej podokno a kliknite na Začať tlačidlo.

2. Virtuálny stroj bude spúšťať jeho hlavné okno. Vložte inštalačné médiá do jednotky CD alebo DVD na operačnom systéme, ktorý sa pokúša nainštalovať.

3. Akonáhle je nainštalovaný médií, reštartujte vaše Virtual Machine výberom Akcie -- Reset.

4. Inštalačný proces by mal začať. Možno budete musieť stlačiť ľubovoľnú klávesu pre pokračovanie.

5. Sledujte on-obrazovke a pokračovať v inštalácii, rovnako ako by ste akékoľvek inštalácii operačného systému.

Po inštalácii vášho virtuálneho operačného systému je kompletná. Môžete re-zadajte Virtual PC Console a začať používať vaše nové virtuálne operačný systém. Užiť si!

Update: Download vopred Virtuálne pevné disky s OS

Je tiež možné stiahnuť veľa predpripravených virtuálne pevné disky, systémy a helpdesk (VHD) od spoločnosti Microsoft.
Najlepší spôsob, ako nájsť, je hľadaním tu:
http://search.microsoft.com/results....GB&PageType=99

Akonáhle prevzali, môžete jednoducho vytvoriť nový Virtual Machine, a potom priradiť VHD ste prevzali ho a spustiť.

Skvelý spôsob, ako vyskúšať Vista alebo Server OSS zadarmo. Je úlovok však majú lehotách ako sú hodnotenia softvér. Avšak, väčšina z nich trvať najmenej 3 mesiace.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 17. októbra 2008, 19:51
Moderátor skupiny

Very nice tut vďaka!

Old 18. októbra 2008, 01:28
Moderátor skupiny

Vďaka!

Old 18. októbra 2008, 04:42
Darcu Skupina

Pekné, ale zdá sa mi, že nie je možné použiť jak jsem XP home.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 18. októbra 2008, 10:55
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Pekné, ale zdá sa mi, že nie je možné použiť jak jsem XP home.
Ospravedlňovať sa. To je překlep na môj účet. Každé verziu XP je v poriadku.

Old 18. októbra 2008, 12:27
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal serverguy View Post
Ospravedlňovať sa. To je překlep na môj účet. Každé verziu XP je v poriadku.
Oh, ok, som mohol dať to potom ísť.
Old 18. októbra 2008, 12:40
Darcu Skupina

Na to nebolo zle zapísať, XP Home nie je podporovaný. I prevzali ju a snažil sa ho nainštalovať a povedal, že nie je podporovaný, tak jsem šel na kontrolu stiahnuť stránku, a to tiež neuvádza XP Home na zozname podporovaných tam buď.
Old 18. októbra 2008, 12:53
Moderátor skupiny

Mám aktualizovaný sprievodca so zreteľom na XP Home a Vista Home Premium.

Tiež som pridal sekciu o sťahovaní predpripravených virtuálnych pevných diskov od spoločnosti Microsoft zadarmo na skúšku s. Veľká ak nemáte XP nainštalovať CD a náhradný kľúč.

Old 18. októbra 2008, 13:56
Darcu Skupina

Aha, ok, skvelý, já mám nainstalované hned.

A trochu mimo tému, ale keď ste sa stal moderátorom serverguy? Congrats beztak
Old 18. októbra 2008, 15:18
Moderátor skupiny

Citácia:
Aha, ok, skvelý, já mám nainstalované hned.

A trochu mimo tému, ale keď ste sa stal moderátorom serverguy? Congrats beztak
Som rád, že ste sa dostali to funguje.

Mám presadzovať niekedy tento večer

PS Omlouvám se za strih svoj príspevok vyššie tohto jedno, že to bola nehoda, som kliknúť na Odoslať odpoveď, ale narazí na tlačidlo upraviť miesto, a potom nemohol pochopiť, prečo môj post prišla pod svojím menom!
Ukazuje môj newbiness!

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy v Inštalácia OS na Virtual PC 2007 Theresonly1 Všeobecné Software Chat 0 1. augusta 2009 09:54
Virtuálna pamäť Nízke iguana Operačné systémy Windows 1 9. júl 2008 16:31
Virtual PC gaza14 Všeobecné Software Chat 4 27. marec 2008 13:09
Tutorial: Setup bezdrôtové siete serverguy Siete, Modemy & VoIP 3 15. marca 2008 09:13
Virtual PC 7.0.2 pre Mac OS X Tolamac Linux & Alternatívne OS 6 28. februára 2008 15:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.