![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Virtuálne stroje (alebo SSN) je vzrušujúce nové technológie, ktoré sú rýchlo získavajú na popularite. Tie vám umožnia spustiť simulataneously a používanie dvoch alebo viacerých operačných systémov súčasne a plynulo prepínať medzi dvomi s kliknutím myši. Kým častejšie používajú na serveroch pre server consolidation, sú rovnako vhodné pre bežných užívateľov. Najnovších inkarnacích od spoločnosti Microsoft je Virtual PC 2007 a za predpokladu, že je na bezplatné stiahnutie na stránkach spoločnosti Microsoft. Sú ideálne pre testovanie mimo myšlienky / teória, hranie s vírusmi, beta testovania OSS atď atď Možnosti sú nekonečné. Tento návod nie je úplný odkaz, ale je dost vám pomôžu začať. Väčšina je docela samo vysvetľujúce, a raz ste pochopiť, že to bude ľahké. Systémové požiadavky: Fyzické počítačových Požiadavky: Minimálne systémové požiadavky pre hostiteľský počítač (čo je počítačový systém, ktorý ste sa fyzicky inštalovať softvér Virtual Machine) je nasledovné: Podporuje akékoľvek Pentium kompatibilný procesor s minimálne:
Dôvodom tejto správy je, že Microsoft nie je oficiálne podporuje virtuálne stroje na vnútorné OSS, tj nemôžete prsteň MS a požiadať o pomoc po telefóne. Podporované procesory:
Inštalácia Virtual PC 2007: Akonáhle budete mať vypočíta všetky potrebné požiadavky na systém a nájsť svoj fyzický počítač je schopný manipulácie s bremenami ďalšie pamäť a pevný disk má dostatok priestoru k dispozícii, ste pripravený začať inštalovať Virtual PC softvér. Podľa nižšie uvedených krokov pre inštaláciu Microsoft Virtual PC 2007: 1. Na stiahnutie Microsoft Virtual PC 2007, kliknite na odkaz nižšie: Virtual PC 2007 2. Potom, čo ste si stiahli správne Setup.exe súboru, vyhľadajte súbor a dvakrát-kliknite Setup.exe spustite inštaláciu. 3. Ak sa sprievodca inštaláciou kliknite na tlačidlo Příští. 4. Tie budú musieť prijať podmienky licenčnej zmluvy a bude sa pokračovať. Kliknite Příští. 5. Zadajte svoje informácie o zákazníkoch a zvoliť, či chcete vykonať Virtual PC k dispozícii všetkým, ktorí používajú počítač (default), alebo je k dispozícii len pre určité používateľské meno. Kliknite Příští pre pokračovanie. 6. Virtual PC 2007 bude odporúčať inštalovať do svojho Program Files. Ak je to pokuta so sebou, stačí kliknúť na Inštalácia alebo kliknite na tlačidlo Zmena Tlačidlo pre inštaláciu Virtual PC 2007 na miesto vášho výberu. 7. Kliknite na Dokončiť Tlačidlo Vytvoriť Virtual Machine: Keď ste úspešne stiahnuté Microsoft Virtual PC 2007 na vašom počítači, môžete si teraz nainštalovať operačný systém (y) podľa Vášho výberu. Postupujte podľa nižšie uvedených pokynov pre inštaláciu operačného systému do Virtual PC 2007: 1. Otvorené Virtual PC 2007 a vyberte Nový. 2. Virtuálny stroj sa spustí sprievodca. Vybrať Vytvoriť Virtual Machine, Potom kliknite na Příští. 3. V názve a umiestnenie okna, prejdite na miesto, kde by ste chceli umiestniť svoje Virtual Machine. Odporúčam vám vytvoriť priečinok a ukladať všetky vaše virtuálne stroje v ňom. Kliknite Příští. 4. Vyberte operačný systém, ktorý chcete nainštalovať z "Operačný systém" rozbaľovacie menu. Kliknite Příští. 5. V pamäti okne Virtual Machine vypočíta pamäť pre operačný systém chcete inštalovať. Môžete buď použiť odporúčané hodnoty alebo zmeniť pamäte do určitej sumy. Kliknite Příští. 6. Vo virtuálnej pevný disk Voľby okien, virtuálny stroj bude musieť pridať nový virtuálny pevný disk pre váš systém. Vyberte možnosť: A nový virtuálny pevný disk. Ak už viete, že máte existujúce virtuálny pevný disk, inštalácie, vyberte možnosť: "Súčasné virtuálne pevný disk". Kliknite Příští. 7. Vo virtuálnej pevný disk Miesto okno, kliknite na Ľudia tlačidlo a nájsť nový pevný disk, ktorý Virtual Machine vytvoril a zadajte názov pre ňu. Recenzie vypočítanej veľkosti pevného disku, veľkosti a uistiť sa, že tam je dost miesta vyhradené pre operačný systém a všetky ostatné softvér máte v pláne inštalovať na to. Akonáhle ste spokojní s tieto čísla, kliknite na tlačidlo Příští. 8. Kliknite Dokončiť. Blahoželáme! Teraz máte bootovací Virtual PC nainštalovaná na vašom počítači fyzický systém. Ďalším krokom je inštalácia virtuálneho operačného systému. Inštalácia virtuálneho operačného systému pomocou Virtual PC 2007: 1. Otvorte si Virtual PC Console. Odtiaľ uvidíte 4 možnosti:
2. Virtuálny stroj bude spúšťať jeho hlavné okno. Vložte inštalačné médiá do jednotky CD alebo DVD na operačnom systéme, ktorý sa pokúša nainštalovať. 3. Akonáhle je nainštalovaný médií, reštartujte vaše Virtual Machine výberom Akcie -- Reset. 4. Inštalačný proces by mal začať. Možno budete musieť stlačiť ľubovoľnú klávesu pre pokračovanie. 5. Sledujte on-obrazovke a pokračovať v inštalácii, rovnako ako by ste akékoľvek inštalácii operačného systému. Po inštalácii vášho virtuálneho operačného systému je kompletná. Môžete re-zadajte Virtual PC Console a začať používať vaše nové virtuálne operačný systém. Užiť si! Update: Download vopred Virtuálne pevné disky s OS Je tiež možné stiahnuť veľa predpripravených virtuálne pevné disky, systémy a helpdesk (VHD) od spoločnosti Microsoft. Najlepší spôsob, ako nájsť, je hľadaním tu: http://search.microsoft.com/results....GB&PageType=99 Akonáhle prevzali, môžete jednoducho vytvoriť nový Virtual Machine, a potom priradiť VHD ste prevzali ho a spustiť. Skvelý spôsob, ako vyskúšať Vista alebo Server OSS zadarmo. Je úlovok však majú lehotách ako sú hodnotenia softvér. Avšak, väčšina z nich trvať najmenej 3 mesiace.
|
| |||
| |||
| Very nice tut vďaka! |
|
| |||
| |||
| Vďaka!
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pekné, ale zdá sa mi, že nie je možné použiť
| |||
| |||
| Ospravedlňovať sa. To je překlep na môj účet. Každé verziu XP je v poriadku.
|
| |||
| |||
| Oh, ok, som mohol dať to potom ísť. |
|
| |||
| |||
| Na to nebolo zle zapísať, XP Home nie je podporovaný. I prevzali ju a snažil sa ho nainštalovať a povedal, že nie je podporovaný, tak jsem šel na kontrolu stiahnuť stránku, a to tiež neuvádza XP Home na zozname podporovaných tam buď. |
|
| |||
| |||
| Mám aktualizovaný sprievodca so zreteľom na XP Home a Vista Home Premium. Tiež som pridal sekciu o sťahovaní predpripravených virtuálnych pevných diskov od spoločnosti Microsoft zadarmo na skúšku s. Veľká ak nemáte XP nainštalovať CD a náhradný kľúč.
|
| |||
| |||
| Aha, ok, skvelý, já mám nainstalované hned. A trochu mimo tému, ale keď ste sa stal moderátorom serverguy? Congrats beztak |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Mám presadzovať niekedy tento večer ![]() PS Omlouvám se za strih svoj príspevok vyššie tohto jedno, že to bola nehoda, som kliknúť na Odoslať odpoveď, ale narazí na tlačidlo upraviť miesto, a potom nemohol pochopiť, prečo môj post prišla pod svojím menom! Ukazuje môj newbiness!
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy v Inštalácia OS na Virtual PC 2007 | Theresonly1 | Všeobecné Software Chat | 0 | 1. augusta 2009 09:54 |
| Virtuálna pamäť Nízke | iguana | Operačné systémy Windows | 1 | 9. júl 2008 16:31 |
| Virtual PC | gaza14 | Všeobecné Software Chat | 4 | 27. marec 2008 13:09 |
| Tutorial: Setup bezdrôtové siete | serverguy | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 15. marca 2008 09:13 |
| Virtual PC 7.0.2 pre Mac OS X | Tolamac | Linux & Alternatívne OS | 6 | 28. februára 2008 15:32 |
| Thread Tools | |
| |