az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Virtual PC 2007 - Kur Virtual Machine - Eğitimi

Reply

Konu Araçları
Old 17 Ekim 2008, 18:47
Moderatör Grubu

Default Virtual PC 2007 - Kur Virtual Machine - Eğitimi

Sanal Makineler (veya VMs) bu hızla popülaritesi kazanmaya olan heyecan verici yeni bir teknolojidir. Seni simulataneously çalıştırmak ve aynı anda iki veya daha fazla işletim sistemi kullanıyorsanız, izin ve sorunsuz iki arasındaki farenin bir tıklama ile değiştirebilirsiniz. Whilst daha yaygın sunucu konsolidasyonu için sunucularında, onlar aynı derecede normal kullanıcı için yararlıdır kullanılır. Microsoft'un en son incarnations Virtual PC 2007 ve Microsoft bu sitede ücretsiz bir yükleme olarak verilmiştir.

Düşünceleri dışında test için ideal / teorileri, virüsler oynarken, beta testi ÖSS, vs vs olanaklar sınırsız.

Bu kılavuz hakkında bilgi, ancak elde etmek için yeterli değildir başladı. Büyük bölümü oldukça kendini açıklayıcıdır ve siz bunun kolay olacaktır asmak almak.

Sistem Gereksinimleri:

Fiziksel Bilgisayar Gereksinimleri:

Ana bilgisayar için minimum sistem gereksinimleri (ki bu bilgisayar sistemi size fiziksel olarak Virtual Machine yazılımı yüklüyorsanız) olarak şöyle:

Herhangi bir Pentium uyumlu işlemci destekler en az:
  • 400MHz (1 GHz önerilir) L2 önbellek ile.
  • Sabit disk alanı en az 20 MB
  • DVD veya CD-ROM Sürücü
  • Monitör en az Super VGA (800x600 kullanarak) çözünürlük.
, Aşağıdaki işletim sistemi yüklü olabilir:
  • Vista Enterprise
  • Vista Ultimate
  • Vista Business
  • Windows Server 2003 Standard Edition
  • Windows Server 2003 Standard x64 Edition
  • XP Professional
  • XP Tablet PC
Not: Whilst yukarıdaki işletim sistemleri olanlar resmen Microsoft tarafından desteklenir, Windows ÖSS ve ev sürümünde de Virtual PC yükleyebilirsiniz. Örneğin, XP Home ve Vista Home Premium üzerinde Virtual PC 2007 yükleyebilirsiniz. Ancak bir mesaj bu desteklenmiyor veya benzer söyler Mayıs Bu bir problem değil. Tamam'ı tıklamanız yeterli olur veya mesajı ve her şey için Yoksay ve normal olacaktır.

Bu mesajın nedeni Microsoft resmen Anasayfa ÖSS sanal Makineleri desteklemiyorsa, yani MS telefon edemez ve telefon destek isteyin.

Desteklenen İşlemciler:
  • AMD Athlon / Duron
  • Intel Celeron
  • Intel Pentium II
  • Intel Pentium III
  • Intel Pentium 4
  • Intel Core Duo
  • Intel Core2 Duo
Not: Bir çift işlemcili ortamda, tek bir işlemci Virtual Machine 2007 tarafından tanınmaktadır.

Virtual PC 2007 Kurulumu:

Sonra, tüm gerekli sistem gereksinimleri hesaplanır ve fiziksel bilgisayar ve ek bellek yük elleçleme sabit diskinizde birçok alanı vardır yeteneğine sahip olduğunu, bu sanal PC yazılımı yükleme işlemini başlatmak için hazırsınız. Aşağıda, Microsoft Virtual PC 2007 kurmak için adımları izleyin:

1. Indir, Microsoft Virtual PC 2007, aşağıdaki bağlantıyı tıklayın için:
Virtual PC 2007

2. Siz doğru indirdiğiniz Setup.exe dosya, dosya ve bulup çift tıklatın Setup.exe Yüklemeyi başlatmak için.

3. Yükleme sihirbazı tıklayın görüntüleninceye Sonraki.

4. Bu lisans sözleşmesi devam için şartları kabul etmeniz gerekir. Tıklayın Sonraki.

5. Müşteri bilgilerini girin ve ister Virtual PC tüm bilgisayar (varsayılan) veya belirli bir kullanıcı adı sadece kullanılabilir hale kullanabileceğiniz yapmak istiyorsunuz seçin. Tıklayın Sonraki devam edin.

6. Virtual PC 2007 programı dosyaları klasöre yüklemek öneririz. Bu size, sadece tıklayın iyi Yükle düğmesini veya tıklayın Değiştirmek düğmesini seçerek bir konuma Virtual PC 2007 kurulabilir.

7. Tıklayın Son düğmesi

Sanal Makine Oluştur:

Bir kez başarıyla bilgisayarınızda Microsoft Virtual PC 2007 indirdiğiniz, şimdi Istediğiniz işletim sistemi (lar) yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki talimatları izleyin Virtual PC 2007 bir işletim sistemi kurmak için:

1. Açık Virtual PC 2007 ve Yeni.

2. Sanal Makina sihirbazı başlar. Seçin Sanal Makine OluşturTıklayın Sonraki.

3. Ad ve Yer penceresinde, bir yer için hangi Virtual Machine yer istiyorsunuz tarayabilirsiniz. Sana bir klasör oluşturun ve tüm sanal makinelerin saklamak öneririz. Tıklayın Sonraki.

4. Seçin işletim sistemi bu menü aşağı "İşletim Sistemi" bırak kimden kurmak istiyorum. Tıklayın Sonraki.

5. Memory penceresinde, Virtual Machine Yüklediğiniz işletim sistemi için gerekli bellek kullanımı hesaplayacaktır. Siz de önerilen değeri kullanabilirsiniz veya belirli bir miktarda bellek kullanımını değiştirebilirsiniz. Tıklayın Sonraki.

6. Sanal Hard Disk Seçenek Windows, Sanal Makina sistem yeni bir sanal sabit disk eklemeniz gerekir. Seçeneğini seçin: Yeni bir sanal sabit diski. Zaten bu, mevcut bir sanal sabit diske yüklemek var seçeneği biliyor: "Var olan bir sanal sabit disk. Tıklayın Sonraki.

7. Sanal Hard Disk yeri penceresinde tıklayın İnsanlar tuşuna basınız ve yeni sabit diski Virtual Machine yarattı ve bunun için bir isim yazın bulun. Sabit disk boyutu emin olun yeterli alan işletim sistemi ve üzerine kurulabilir planı diğer yazılımlar için ayrılmış olduğu için inceleyin hesaplanan boyutlarda. Sonra bu rakamlar tıklayın memnun olduklarını Sonraki.

8. Tıklayın Son.

Tebrikler! Şimdi önyüklemesi Virtual PC fiziksel bilgisayar sistemi yüklü. Bir sonraki adım Sanal işletim sistemi kurmaktır.

Yükle Sanal İşletim Sistemi Virtual PC 2007:

1. Için Virtual PC Konsolu'nu açın. Burada 4 kullanılabilir seçeneklerini görmek From:
  • Yeni: Bu seçeneği Sanal işletim sistemi kurmak için kullanın. Microsoft Virtual PC 2007 kullanarak, 3 sanal işletim sistemleri kadar yükleyebilirsiniz. Once installed, the Virtual PC Konsol penceresinin sol bölmesinde görünür.
  • Ayarlar: Bu seçenek bu sanal işletim sisteminin ayarları değiştirmek için gereklidir kullanın.
  • Kaldır: Kolaylıkla bu seçeneği kullanarak konsoldan bir sanal işletim sistemi kaldırabilirsiniz.
  • Başlangıç: Tıklayın kullanılabilen sanal işletim sistemi pencere konsol için ve "Başlat" düğmesini seçin Seçili sanal işletim sistemini başlatmak için, sol bölmede.
Şimdi, sizin Virtual PC Konsolu'nu olarak seçenek, sanal işletim sistemi kurulumu başlayalım aşina bulunmaktadır. Sol seçin yapılandırılmış sanal makine ve tıklatın Başlatmak düğmesini tıklayın.

2. Virtual Machine olacak ve Ana pencereye önyükleme. Olarak CD veya yüklemeye çalıştığınız işletim sistemi için DVD sürücü için kurulum medya takın.

3. Sonra medya yüklüyse, seçerek kendi Virtual Machine sıfırlamak Eylem -- Sıfırla.

4. Yükleme işlemi başlayacak. Herhangi bir devam etmek için tuşuna basın gerekebilir.

5. Üzerinde izleyin ekran istemleri ve yükleme devam sadece herhangi bir işletim sistemi yükleme gibi.

Bir kez sanal işletim sistemi kurulumu tamamlandı. You can re-için Virtual PC Konsolu'nu girmek ve yeni sanal işletim sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz. Hoşlanmak!

Güncelleme: İndir önceden Sanal Sabit diskler OS ile

Bu da çok önceden sanal sabit diskler (VHD) için Microsoft mümkündür.
Bularak en iyi yol arama by:
http://search.microsoft.com/results....GB&PageType=99

Sonra, basit ve sonra yeni bir Virtual Machine oluşturun VHD çok indirilen ve önyükleme atamak.

Ücretsiz Vista veya Sunucu ÖSS denemeleri için Büyük yoludur. Ayrıca, bu değerlendirme yazılımı vardır ki, bunlar zaman sınırı bir yakalama olduğunu. Fakat çoğu son en az 3 ay.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 17 Ekim 2008, 19:51
Moderatör Grubu

Çok güzel cik teşekkürler!

Old 18 Ekim 2008, 01:28
Moderatör Grubu

Teşekkürler!

Old 18 Ekim 2008, 04:42
Bağış Grubu

Güzel, ancak bunu kullanmak gibi görünüyor Ben XP Home var.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 18 Ekim 2008, 10:55
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by thingie2 View Post
Güzel, ancak bunu kullanmak gibi görünüyor Ben XP Home var.
Üzgünüm. Bu benim adına bir yazım hatası olduğunu. XP'nin herhangi bir sürümünü iyi.

Old 18 Ekim 2008, 12:27
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by serverguy View Post
Üzgünüm. Bu benim adına bir yazım hatası olduğunu. XP'nin herhangi bir sürümünü iyi.
Oh, tamam, ben sonra gidin verebilir.
Old 18 Ekim 2008, 12:40
Bağış Grubu

Na, bir hatalı değildi, XP Home desteklenmiyor. Ben indirilmi yüklemeyi denedim ve bu desteklenmiyor olduğunu, dolayısıyla indirme sayfası kontrol gittim ve burada da desteklenen listesinde XP Home söz söyledi.
Old 18 Ekim 2008, 12:53
Moderatör Grubu

Ile rehber güncelleştirilmelidir XP Home ve Vista Home Premium getirmedi.

Ben de test etmek için ücretsiz Microsoft önceden sanal sabit sürücüler indirmekle ilgili bir bölüm eklendi. Harika Bir XP CD ve yedek anahtar yüklemek gerekmez.

Old 18 Ekim 2008, 13:56
Bağış Grubu

Ah, tamam, harika, ben şimdi yüklü var.

Biraz konu dışı, ama değil mi bir moderatör serverguy olur? tebrikler yine
Old 18 Ekim 2008, 15:18
Moderatör Grubu

Alıntı:
Ah, tamam, harika, ben şimdi yüklü var.

Biraz konu dışı, ama değil mi bir moderatör serverguy olur? tebrikler yine
Sevindim bu çalışma var.

Ben bazen bu akşam teşvik var

PS I düzenleme bu yukarıdaki yazı için özür dileriz, bir kaza, ben Post yanıt tıklayın olduğunu ama yerine edit butonuna basın ve ardından neden sonrası adınız altında çıktı anlayamadık!
Benim newbiness gösterir!

Reply

Register

Bookmarks