![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Віртуальні машини (або віртуальних машин) є захоплюючі нові технології, які швидко завойовує популярність. Вони дозволяють simulataneously запуску та використання двох або більше операційних систем, в той же час, і плавно перемикатися між двома одним клацанням мишки. Хоча найчастіше використовуються на серверах для консолідації серверів, вони в рівній мірі корисні для звичайних користувачів. Остання з втілень є Microsoft Virtual PC 2007 і є умовою для вільного скачування на сайті Microsoft. Вони ідеально підходять для тестування ідей / теорія, граючи з вірусами, бета-тестування ОС і т.д і т.п. Існує нескінченну кількість можливостей. Це керівництво не є повним посилання, але достатньо, щоб ви почали. Більшість з них досить самоврядування пояснень, і як тільки ви ввійдете в смак і це стане легко. Системні вимоги: Фізичні Вимоги до комп'ютера: Мінімальні системні вимоги для комп'ютера (це комп'ютерна система, що ви фізично встановлення програмне забезпечення віртуальної машини), виглядає таким чином: Підтримуються будь-які Pentium-сумісний процесор з принаймні:
Причиною цього повідомлення в тому, що Microsoft офіційно не підтримує віртуальні машини на головній ОС, тобто ви не можете подзвонити MS і просити підтримки по телефону. Підтримувані процесори:
Установка Virtual PC 2007: Як тільки ви вирахували всі необхідні вимоги до системи і знайти ваш фізичний комп'ютер здатний обробляти додаткове навантаження пам'яті і ваш жорсткий диск має багато вільного простору, ви готові розпочати встановлення віртуального комп'ютерного програмного забезпечення. Виконайте такі кроки для встановлення Microsoft Virtual PC 2007: 1. Для завантаження Microsoft Virtual PC 2007, натисніть на посилання нижче: Virtual PC 2007 2. Як тільки ви завантажили належного Setup.exe файлів, виберіть файл і двічі клацніть Setup.exe щоб почати установку. 3. Коли майстер установки, натисніть Наступний. 4. Ви повинні будете прийняти умови ліцензійної угоди, щоб продовжити. Натисніть Наступний. 5. Введіть інформацію про клієнта і вибрати, чи потрібно здійснювати віртуальні ПК для всіх, хто використовує комп'ютер (за замовчуванням) або зробити її доступною лише для певного імені користувача. Натисніть Наступний для продовження. 6. Virtual PC 2007 буде рекомендувати установку в папці Program Files. Якщо це добре з вами, просто натисніть Встановити кнопки або натисніть Зміна Кнопка для установки Virtual PC 2007 в папку за вашим вибором. 7. Натисніть Готово Кнопка Створити віртуальну машину: Після успішного завантаження Microsoft Virtual PC 2007 на комп'ютері, тепер можна встановити операційну систему (и) за вашим вибором. Виконайте такі дії для встановлення операційної системи на Virtual PC 2007: 1. Open Virtual PC 2007 і виберіть Новий. 2. Віртуальний майстер машини почнеться. Виберіть Створити віртуальну машину, Потім натисніть Наступний. 3. Від імені та розташування вікна, знайдіть місце, де ви хочете розмістити вашу віртуальну машину. Я пропоную вам створити папку та зберігати всі ваші віртуальні машини в ньому. Натисніть Наступний. 4. Виберіть операційну систему, яку ви хотіли б встановити з "Капля операційної системи" меню. Натисніть Наступний. 5. У вікні пам'яті, віртуальна машина буде розрахувати пам'яті для операційної системи, яку проводиться установка. Ви можете використовувати рекомендоване значення або змінити пам'яті у зазначеній сумі. Натисніть Наступний. 6. У віртуального жорсткого диска Функція Windows, віртуальна машина буде необхідно додати новий віртуальний жорсткий диск до всієї системи. Виберіть опцію: Новий віртуальний жорсткий диск. Якщо ви вже знаєте, що у вас вже є віртуальний жорсткий диск установки, виберіть опцію "існуючого віртуального жорсткого диска". Натисніть Наступний. 7. У вікні віртуального диска Жорсткий папці, натисніть Огляд Кнопки і знайдіть новий жорсткий диск, що віртуальна машина створена і введіть ім'я для нього. Огляд розрахункових розмірів для вашого розміру жорсткого диска переконайтеся, що є достатня простір, відведений для операційної системи і будь-якого іншого програмного забезпечення Ви плануєте встановити на ньому. Як тільки ви задоволені цих цифр, натисніть Наступний. 8. Натисніть Готово. Вітання! Тепер у Вас є завантажувальний віртуальних ПК, встановлених на вашому комп'ютері фізичній системі. Наступним кроком є установка віртуальної операційній системі. Встановити Віртуальний операційної системи за допомогою Virtual PC 2007: 1. Відкрийте свій Virtual PC Console. Тут ви побачите 4 доступних функцій:
2. Віртуальна машина буде завантажуватися у своєму головному вікні. Вставте диск в свій CD або DVD диска для операційної системи, яку ви намагаєтеся встановити. 3. Після установки засоби масової інформації, скидання вашу віртуальну машину, вибравши Дія -- Скинути. 4. Процес установки повинен розпочатися. Можливо, вам доведеться натиснути будь-яку клавішу для продовження. 5. Виконайте вказівки на екрані і продовжити установку так само, як будь-яка операційна система. Після установки вашої віртуальної операційної системи завершено. Ви можете повторно ввести Virtual PC Console і почати використовувати нову віртуальну операційну систему. Отримувати задоволення! Оновлення: Завантажити Налаштовані віртуальні жорсткі диски з операційними системами Крім того, можна завантажити попередньо багато віртуальних жорстких дисків (VHD) від Microsoft. Найкращий спосіб знайти їх є пошук тут: http://search.microsoft.com/results....GB&PageType=99 Після завантаження, Ви просто створити нову віртуальну машину, а потім присвоїти VHD ви завантажили його і завантаження. Чудовий спосіб випробувати Vista або Server ОС безкоштовно. Існує зловити, хоча вони мають терміни, тому що вони є оцінки програмного забезпечення. Однак більшість з них принаймні останні 3 місяці.
|
| |||
| |||
| Дуже приємно завдяки тут! |
|
| |||
| |||
| Спасибо!
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ніцца, але, здається, я не можу використовувати його
| |||
| |||
| Вибачте. Тобто друкарські помилки від мого імені. Будь-яка версія XP прекрасно.
|
| |||
| |||
| Гаразд, я міг би дати йому йти тоді. |
|
| |||
| |||
| Na, це не помилка, XP Home не підтримуються. Я завантажив і намагався встановити і він сказав, що це не підтримується, тому я пішов перевірити на сторінку завантаження, і це також не згадати XP Home в списку підтримуваних там теж. |
|
| |||
| |||
| Я оновив керівництво щодо XP Home і Vista Home Premium. Я також додав розділ про завантаження попередньо сконфігуровані віртуальні жорсткі диски від Microsoft безкоштовно протестувати с. Здорово, якщо ви не маєте XP встановіть CD і запасні ключі.
|
| |||
| |||
| Ах, добре, більше, у мене він встановлений зараз. Трохи не по темі, але коли ти став модератором serverguy? Congrats одно |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я колись сприяв цьому вечора ![]() PS Прошу вибачення за редагування пост вище цієї, це була випадковість, я хотіла натиснути на Опублікувати відповідь, але потрапив у ред замість кнопки, а потім не міг зрозуміти, чому мій пост підійшов під своїм ім'ям! Newbiness показує мій!