![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей народе някой може да ми кажете на основния изглед на звука рекордер. Това, което искам да знам дали е възможно да запишете звук от видео в интернет, т.е. например YouTube. благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами, аз мисля, че ще можем да го направим, ако имате жак към жак кабел, така че можете да включите в единия край на говорещия, и на другия край на micophone инча Аз не знам колко добро качество това ще бъде но аз мисля, че трябва да работи.
| |||
| |||
| Добре, знаеш ли как да отида за това |
|
| |||
| |||
| Добре, добре вашите говорители, вероятно ще се използва жак към жак кабел за свързване с компютър, да има поглед върху гърба на високоговорителите и намиране на кабела, който прилича на това в края: тя няма да изглежда точно така, но в края трябва да изглежда сходна. когато се установи, че, изключете го и той слезе в гърба на компютъра си, да погледна наоколо, а вие трябва да видите една малка дупка (със същия размер като куплунга просто изключени), който е с розов цвят пръстен около нея, поставете го в там. Ето, вие вече сте се говорители, свързани директно към вашия микрофон инча Нека се знае, ако имате някакви проблеми. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Fist Време Използване на борда Звуков-как мога да си взема съраунд звук към работното място! | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 14 | 9 май 2009 г. 20:59 |
| Звук не могат да работят? | Dexoy | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 1-во Jan 2008 17:11 |
| Не може да се получи звук към работата - моля Помощ | shup | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 19 Дек 2007 11:11 |
| Звук Записващо - Гласът на файлове - iTunes | pip7890 | Мултимедия & Codecs | 4 | 6 декември 2007 05:47 |
| Звук не работи в моя компютър | stagefright92 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 6 | 30 март 2007 22:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |