![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky někdo může říct mi základní o průhled záznamník zvuku. Chci vědět, jestli je možné nahrávat zvuk a video na internetu, tedy např. youtube. díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, já bych si myslíš, že by to v případě, že máte na jack Jack Cable, takže je možno připojit jeden konec do reproduktorů, a druhý konec do micophone palců Nevím, jak kvalitní to bude, ale myslím, že by mělo fungovat.
| |||
| |||
| ok, to víš, jak jdu o tom |
|
| |||
| |||
| ok, i váš mluvčí bude pravděpodobně používat k Jack Cable jack pro připojení k počítači, podívejte se na zadní straně Vaší reproduktory a najít kabel, který vypadá takto na konci: to nebude vypadat přesně takhle, ale nakonec by mělo vypadat podobně. když zjistíte, že, odpojte jej a přijmout jej do zadní počítač, podívejte se kolem, a měli byste vidět malý otvor (stejná velikost jako plug stačí Unplugged), která má růžově zbarvené prstence kolem něj, plug to tam. Ták, teď jste reproduktor ven, přímo do vašich mic palců Dejte nám vědět, pokud máte nějaké problémy. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vyprsti Čas Použití Palubní Sound-Jak získat My Surround zvuku do práce? | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 14 | 9. května 2009 20:59 |
| Zvukové schopni pracovat? | Dexoy | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 1. ledna 2008 17:11 |
| Can't get Øresundu k práci - prosím pomozte | shup | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 19. prosince 2007 11:11 |
| Záznam zvuku - Voice Files - iTunes | pip7890 | Multimedia & Kodeky | 4 | 6. Prosinec 2007 05:47 |
| Zvuk nefunguje na mém počítači | stagefright92 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 6 | 30. března 2007 22:26 |
| Thread Nástroje | |
| |