![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi narod može bilo tko reći mene osnovne od vidik zvuk zapisničar. Ono što želim znati ako je moguće snimiti zvuk je video na internetu, tj. primjer youtube. hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro, ja mislim da možeš to učiniti ako imate utičnica za Jack Cable, tako da se možete priključiti jednom kraju u speaker out, a drugi kraj u micophone in ja ne znam kako dobre kvalitete to će se, ali mislim da bi trebalo raditi.
| |||
| |||
| ok, da li vi znati kako ja odlazim o to |
|
| |||
| |||
| ok, i vjerojatno će vaše zvučnike koristiti dizalicu da Jack Cable za spajanje na računalo, imati pogled na stražnju stranu vašeg zvučnici i naći kabel koji izgleda kao ovaj na kraju: neće izgledati kao da je točno, ali na kraju bi trebao biti nešto slično. Kada otkrijete da, skinuti ga i odnesite ga dolje na poleđini vašeg računala, imaju pogled uokolo, i trebali biste vidjeti malu rupu (iste veličine kao dodatak samo UNPLUGGED), koji ima ružičaste boje prsten oko nje, plug ga unutra. Postoji li poći, ti si sada speaker out, direktno povezan na svoj mikrofonom in Javite nam ako imate bilo kakvih problema. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 14 | 9. svibanj 2009 20:59 |
| Sound nesposoban za rad? | Dexoy | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 1. siječanj 2008 17:11 |
| Ne mogu doći na posao Sound - molim pomoć | shup | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 19. prosinac 2007 11:11 |
| Snimač zvuka - Voice Files - iTunes | pip7890 | Multimedija i kodeci | 4 | 6. prosinac 2007 05:47 |
| Zvuk ne radi na mom računalu | stagefright92 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 30. ožujak 2007 22:26 |
| Thread Tools | |
| |