manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Vidik zvuk zapisničar. How does it work

Reply

Thread Tools
Old 11 svi 2008, 09:26
Member Group

Default Vidik zvuk zapisničar. How does it work

hi narod može bilo tko reći mene osnovne od vidik zvuk zapisničar. Ono što želim znati ako je moguće snimiti zvuk je video na internetu, tj. primjer youtube. hvala
Old 11 svi 2008, 10:09
Donatorska Grupa

dobro, ja mislim da možeš to učiniti ako imate utičnica za Jack Cable, tako da se možete priključiti jednom kraju u speaker out, a drugi kraj u micophone in ja ne znam kako dobre kvalitete to će se, ali mislim da bi trebalo raditi.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 12 svi 2008, 12:21
Member Group

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
dobro, ja mislim da možeš to učiniti ako imate utičnica za Jack Cable, tako da se možete priključiti jednom kraju u speaker out, a drugi kraj u micophone in ja ne znam kako dobre kvalitete to će se, ali mislim da bi trebalo raditi.
ok, da li vi znati kako ja odlazim o to
Old 12 svi 2008, 12:30
Donatorska Grupa

ok, i vjerojatno će vaše zvučnike koristiti dizalicu da Jack Cable za spajanje na računalo, imati pogled na stražnju stranu vašeg zvučnici i naći kabel koji izgleda kao ovaj na kraju: neće izgledati kao da je točno, ali na kraju bi trebao biti nešto slično. Kada otkrijete da, skinuti ga i odnesite ga dolje na poleđini vašeg računala, imaju pogled uokolo, i trebali biste vidjeti malu rupu (iste veličine kao dodatak samo UNPLUGGED), koji ima ružičaste boje prsten oko nje, plug ga unutra. Postoji li poći, ti si sada speaker out, direktno povezan na svoj mikrofonom in Javite nam ako imate bilo kakvih problema.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 14 9. svibanj 2009 20:59
Sound nesposoban za rad? Dexoy Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 1. siječanj 2008 17:11
Ne mogu doći na posao Sound - molim pomoć shup Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 3 19. prosinac 2007 11:11
Snimač zvuka - Voice Files - iTunes pip7890 Multimedija i kodeci 4 6. prosinac 2007 05:47
Zvuk ne radi na mom računalu stagefright92 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 6 30. ožujak 2007 22:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.