kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Vista hangrögzítő. Hogyan működik

Reply

Téma eszközök
Old Május 11 2008, 09:26
Csoport tagja

Default Vista hangrögzítő. Hogyan működik

Hi folks bárki mondja meg az alap a kilátás hangrögzítő. Én azt szeretném tudni, ha lehet rögzíteni a hangot a videó az interneten, azaz például a YouTube. köszönöm
Old Május 11 2008, 10:09
Donor Group

Nos, azt hiszem, meg tudod csinálni, ha olyan, hogy Jack Jack Cable, így egyik végét csatlakoztassa a hangszóró, és a másik végét pedig a hüvelyk micophone Nem tudom, hogy jó minőségű, ez lesz, de azt hiszem, meg kell dolgozni.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Május 12 2008, 12:21
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
Nos, azt hiszem, meg tudod csinálni, ha olyan, hogy Jack Jack Cable, így egyik végét csatlakoztassa a hangszóró, és a másik végét pedig a hüvelyk micophone Nem tudom, hogy jó minőségű, ez lesz, de azt hiszem, meg kell dolgozni.
OK, tudod, hogy én körülbelül ezt
Old 12. május 2008, 12:30
Donor Group

OK, illetve a felszólalók valószínűleg használ a Jack Jack Cable csatlakoztatni a számítógéphez, nézd meg a hátsó hangszórók és az Ön megtalálja a kábel így néz ki a végén: Nézd, ez nem pontosan így, de a végén meg kell vizsgálnia hasonló. Ha úgy találja, hogy, húzza ki azt, és vegye le a hátsó számítógép van nézz körül, és el kell látni egy kis lyukat (az azonos méretű, mint a dugó csak unplugged), amely egy rózsaszín színű gyûrûvel, csatlakoztassa oda. Na tessék, most van hangszóró ki, közvetlenül a mikrofon be ezt nekünk, ha bármilyen probléma.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.