![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi folks bárki mondja meg az alap a kilátás hangrögzítő. Én azt szeretném tudni, ha lehet rögzíteni a hangot a videó az interneten, azaz például a YouTube. köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, azt hiszem, meg tudod csinálni, ha olyan, hogy Jack Jack Cable, így egyik végét csatlakoztassa a hangszóró, és a másik végét pedig a hüvelyk micophone Nem tudom, hogy jó minőségű, ez lesz, de azt hiszem, meg kell dolgozni.
| |||
| |||
| OK, tudod, hogy én körülbelül ezt |
|
| |||
| |||
| OK, illetve a felszólalók valószínűleg használ a Jack Jack Cable csatlakoztatni a számítógéphez, nézd meg a hátsó hangszórók és az Ön megtalálja a kábel így néz ki a végén: Nézd, ez nem pontosan így, de a végén meg kell vizsgálnia hasonló. Ha úgy találja, hogy, húzza ki azt, és vegye le a hátsó számítógép van nézz körül, és el kell látni egy kis lyukat (az azonos méretű, mint a dugó csak unplugged), amely egy rózsaszín színű gyûrûvel, csatlakoztassa oda. Na tessék, most van hangszóró ki, közvetlenül a mikrofon be ezt nekünk, ha bármilyen probléma. |