פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

מקליט קול Vista. איך זה עובד

Reply

שרשרת כלים
Old 11 מאי 2008, 09:26
חבר קבוצת

Default מקליט קול Vista. איך זה עובד

שלום חברים מישהו יכול לומר לי את הבסיסיות של Vista מקליט קול. מה אני רוצה לדעת אם ניתן להקליט את הצליל של וידאו באינטרנט, כלומר בדוגמה YouTube. תודה
Old 11 מאי 2008, 10:09
קבוצת תורמים

ובכן, אני חושב שאתה יכול לעשות את זה אם יש לך את ג 'ק ג' ק כבל, כך שאתה יכול תקע אחד סוף לתוך שפת אם החוצה, והשני סוף לתוך למערכת micophone אני לא יודע איך באיכות טובה זה יהיה, אבל אני חושב שזה אמור לעבוד.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 12 מאי 2008, 12:21
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי thingie2 View Post
ובכן, אני חושב שאתה יכול לעשות את זה אם יש לך את ג 'ק ג' ק כבל, כך שאתה יכול תקע אחד סוף לתוך שפת אם החוצה, והשני סוף לתוך למערכת micophone אני לא יודע איך באיכות טובה זה יהיה, אבל אני חושב שזה אמור לעבוד.
בסדר, אתה יודע איך אני הולך לעשות לגבי זה
Old 12 מאי 2008, 12:30
קבוצת תורמים

זה בסדר, גם את הדוברים יהיו כנראה להשתמש כדי ג 'ק ג' ק כבל חיבור למחשב, יש לראות את הגב שלך ואת הרמקולים למצוא כבל זה נראה ככה בסוף: זה לא נראה בדיוק ככה, אבל בסופו של דבר צריך להיראות דומה. כאשר אתה מוצא את זה, לנתק אותו ולקחת אותו בחזרה אל המחשב שלך, יש להסתכל מסביב, ואתה אמור לראות חור קטן (באותו גודל כמו תקע פשוט unplugged) אשר יש ורוד coloured טבעת סביב זה, תקע את זה שם. הנה לך, כעת יש לך את שפת אם אתה, מקושר ישירות למערכת שלך mic לנו אם יש לך בעיות.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!? cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 14 9th מאי 2009 20:59
סאונד לא ניתן לעבוד? Dexoy סאונד, רמקולים נגני MP3 & 2 ב -1 ינואר 2008 17:11
אין אפשרות לקבל סאונד לעבודה - אנא עזרו shup סאונד, רמקולים נגני MP3 & 3 19th דצמבר 2007 11:11
מקליט סאונד - קבצי קול - iTunes pip7890 מולטימדיה רכיבי Codec 4 6 דצמבר 2007 05:47
הקול לא עובד במחשב שלי stagefright92 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 6 30 מרץ 2007 22:26
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.