mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Vista Sound Recorder. Kaip tai veikia

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 11, 2008, 09:26
Narys

Default Vista Sound Recorder. Kaip tai veikia

Hi folks kas nors gali pasakyti apie Vista Sound Recorder Basic. Ką aš noriu sužinoti, ar galima registruoti interneto vaizdo garso, ty pvz youtube. ačiū
Old Gegužė 11, 2008, 10:09
Donorų grupės

Na, aš manau, jūs galite tai padaryti, jei turite su Jack Jack Cable, todėl galite Prijunkite vieną pusę į Speaker Out, o kitas galas į micophone in I don't know how geros kokybės tai bus, bet manau, kad jis turėtų dirbti.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gegužė 12, 2008, 12:21
Narys

Citata:
Originally Posted by thingie2 View Post
Na, aš manau, jūs galite tai padaryti, jei turite su Jack Jack Cable, todėl galite Prijunkite vieną pusę į Speaker Out, o kitas galas į micophone in I don't know how geros kokybės tai bus, bet manau, kad jis turėtų dirbti.
Gerai, žinai, kaip aš einu tai padarytum
Old Gegužė 12, 2008, 12:30
Donorų grupės

Gerai, gerai garsiakalbiai tikriausiai naudosite su Jack Jack Cable prijungti prie kompiuterio, kad ne jūsų garsiakalbiai atgal ieškoti ir surasti kabelio, kad atrodo tai ne pabaiga: ji negali atrodyti būtent taip, bet pabaigoje turėtų atrodyti panašiai. kai pamatysite, kad, išjunkite jį ir priima jį žemyn į savo kompiuterį atgal, pažiūrėkite aplink ir pamatysite maža skylė (tokio paties dydžio kaip kištukas tiesiog išjungtas), kuri rausvos spalvos žiedai aplink ją, prijunkite jį ten. There you go, dabar jūs turite jūs Speaker Out, tiesiogiai susijusios su jūsų mic in su mumis, jei turite kokių nors problemų.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.