![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi folks kas nors gali pasakyti apie Vista Sound Recorder Basic. Ką aš noriu sužinoti, ar galima registruoti interneto vaizdo garso, ty pvz youtube. ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, aš manau, jūs galite tai padaryti, jei turite su Jack Jack Cable, todėl galite Prijunkite vieną pusę į Speaker Out, o kitas galas į micophone in I don't know how geros kokybės tai bus, bet manau, kad jis turėtų dirbti.
| |||
| |||
| Gerai, žinai, kaip aš einu tai padarytum |
|
| |||
| |||
| Gerai, gerai garsiakalbiai tikriausiai naudosite su Jack Jack Cable prijungti prie kompiuterio, kad ne jūsų garsiakalbiai atgal ieškoti ir surasti kabelio, kad atrodo tai ne pabaiga: ji negali atrodyti būtent taip, bet pabaigoje turėtų atrodyti panašiai. kai pamatysite, kad, išjunkite jį ir priima jį žemyn į savo kompiuterį atgal, pažiūrėkite aplink ir pamatysite maža skylė (tokio paties dydžio kaip kištukas tiesiog išjungtas), kuri rausvos spalvos žiedai aplink ją, prijunkite jį ten. There you go, dabar jūs turite jūs Speaker Out, tiesiogiai susijusios su jūsų mic in su mumis, jei turite kokių nors problemų. |