![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bună oameni buni oricine poate sa-mi spui de bază de la vista înregistrator de sunet. Ce vreau să ştiu dacă este posibil, de a înregistra un sunet de un video pe internet, de exemplu exemplu YouTube. mulţumesc
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ei bine, eu cred că te-ar putea s-o faci, dacă aveţi un jack la Jack Cable, astfel încât vă puteţi conecta un scop în afară de vorbitor, şi celălalt capăt în micophone inch Nu ştiu cât de bună calitate, acest lucru va fi, dar cred că ar trebui să funcţioneze.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
OK, bine difuzoare, probabil, va utiliza o priza pentru a Jack Cable pentru a vă conecta la computer, trebuie să aruncaţi o privire la partea din spate a difuzoare şi găsi un cablu care arata ca acest lucru la sfârşitul:
acesta nu va arata exact ca asta, dar în final ar trebui să arate similar. atunci când constată că, deconectaţi-l şi luaţi-o în jos la partea din spate a computerului, trebuie să aruncaţi o privire în jur, şi ar trebui să vedeţi un mic orificiu (de aceeaşi dimensiune cu mufa pe care tocmai aţi unplugged), care are o culoare roz inel in jurul lui, conectaţi-l acolo. Gata, acum te-ai vorbitor afară, legate direct la microfon inch-ne dacă aveţi orice probleme.
|