![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок народ може било ко рећи мене основне од видик звук записничар. Оно што желим знати ако је могуће снимити звук је видео на интернету, тј пример ыоутубе. хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро, ја мислим да можеш то учинити ако имате утичница за Јацк Цабле, тако да се можете прикључити једном крају у Спеакер оут, а други крај у мицопхоне ин ја не знам како добре квалитета то ће се, али мислим да би требало да раде.
| |||
| |||
| ок, да ли ви знате како ја одлазим о то |
|
| |||
| |||
| ок, и вероватно ће ваше звучнике користити дизалица да Јацк Цабле за спајање на рачунар, да имају поглед на задњу страну вашег звучници и наћи кабл који изгледа као овај на крају: неће изгледати као да је тачно, али на крају би требао бити нешто слично. Када откријете да, скинути га и однесите га доле на полеђини вашег рачунара, имају поглед уоколо, и требало би да видите малу рупу (исте величине као додатак само УНПЛУГГЕД), који има Ружица боје прстен око ње, плуг га унутра. Постоји ли поћи, ти си сада Спеакер оут, директно повезан на свој микрофоном ин Јавите нам ако имате било каквих проблема. |