![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт люди будь-хто може сказати мені основні рекордер звуку Vista. Що я хочу знати, якщо це дозволяє записувати звук з відео через Інтернет, тобто YouTube приклад. спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я думаю, ви могли б це зробити, якщо у вас є гніздо для штекера, так що ви можете підключити один кінець в динаміків, а інший кінець до micophone дюйми я не знаю, як гарної якості це буде, але я думаю, вона повинна працювати.
| |||
| |||
| ОК, ви знаєте, як я ходити цьому |
|
| |||
| |||
| ОК, а гучномовці, ймовірно, використовувати гніздо штекер для підключення до комп'ютера, подивитися на задній панелі колонки і знайти кабель, який виглядає приблизно так в кінці: це не буде виглядати саме так, але в кінці має виглядати наступним чином. коли ви виявили, що, відключіть його і прийняти його до задньої панелі комп'ютера, подивіться навколо, і ви побачите невеликий отвір (того ж розміру, ви просто підключити Unplugged), який має рожевий кільцем навколо нього, підключіть його там. Там ви йдете, то тепер у вас динаміків, прямо пов'язане з вашою Mic дюйма Повідомте нам, якщо у вас є які-небудь проблеми. |