menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Visual Basic - Jak si vyrobit vlastní AUTO Tlačítko tlačná

Reply

Thread Nástroje
Old 31 leden 2009, 23:25
Člen Skupina

Default Visual Basic - Jak si vyrobit vlastní AUTO Tlačítko tlačná

Dobrý den, rád bych, aby program pro praxi, jak provést vizuální základní program a chci ho tlačit písmeno Z každé 50milliseconds.

Chci, aby se 2 tlačítky a když jsem Push to jedna začíná v 2Min a když i push my F2 tlačítko Chci ji zastavit počasí nebo ne jiný program, je nad ním. (Windows Live mail na top)

Jak to mám udělat? (Uvádějte, prosím, kódování a vysvětlit, knoflíky atd.)

díky
Old 2 února 2009, 13:57
Nový člen skupiny

Default Visual Basic - Jak si vyrobit vlastní AUTO Tlačítko tlačná

Nemám teď, co přesně by jsi dosáhl, ale vzorku (do formuláře) podívejte se, jak (s formě štítku a stopky - na čas události je třeba):
----------------------------------------------
Private Sub Form_Load ()
Timer1.Interval = 1000 'je 1 sek., za 50 ms, musí být 50
Label1 = " '" pouze pro ukázku výsledku
End Sub

Private Sub Timer1_Timer ()
Command1_KeyPress (Asc ( "Z")) 'vyvolat kláves událost pro formu
End Sub
------------------------------------------------
V Label1 je pouze pro ukázku
Druhý ocas Váš mail Chápu není přesně, ale já jsem to, můžete použít klíčové události (KeyPressed, KeyDown, KeyUp a tak dále)
S pozdravem
PawelT
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak mám udělat, kontaktujte nás tlačítkem na mých webových stránkách Breaker3D Web Design, hosting & SEO 8 25. únor 2009 07:53
Visual Basic HELP! (otevření nové podobě) ryannathans Obecné Software Chat 10 23. Leden 2009 15:42
Visual nessa2 PC a herní konzole 2 11. února 2008 05:18
Vista s Visual Basic Cew27 Linux & Alternativní OS 1 27. listopadu 2007 14:25
Visual Basic 6 momuncoderlife Web Design, hosting & SEO 4 8. listopad 2007 02:54
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.