![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, rád bych, aby program pro praxi, jak provést vizuální základní program a chci ho tlačit písmeno Z každé 50milliseconds. Chci, aby se 2 tlačítky a když jsem Push to jedna začíná v 2Min a když i push my F2 tlačítko Chci ji zastavit počasí nebo ne jiný program, je nad ním. (Windows Live mail na top) Jak to mám udělat? (Uvádějte, prosím, kódování a vysvětlit, knoflíky atd.) díky |
|
| |||
| |||
| Nemám teď, co přesně by jsi dosáhl, ale vzorku (do formuláře) podívejte se, jak (s formě štítku a stopky - na čas události je třeba): ---------------------------------------------- Private Sub Form_Load () Timer1.Interval = 1000 'je 1 sek., za 50 ms, musí být 50 Label1 = " '" pouze pro ukázku výsledku End Sub Private Sub Timer1_Timer () Command1_KeyPress (Asc ( "Z")) 'vyvolat kláves událost pro formu End Sub ------------------------------------------------ V Label1 je pouze pro ukázku Druhý ocas Váš mail Chápu není přesně, ale já jsem to, můžete použít klíčové události (KeyPressed, KeyDown, KeyUp a tak dále) S pozdravem PawelT |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak mám udělat, kontaktujte nás tlačítkem na mých webových stránkách | Breaker3D | Web Design, hosting & SEO | 8 | 25. únor 2009 07:53 |
| Visual Basic HELP! (otevření nové podobě) | ryannathans | Obecné Software Chat | 10 | 23. Leden 2009 15:42 |
| Visual | nessa2 | PC a herní konzole | 2 | 11. února 2008 05:18 |
| Vista s Visual Basic | Cew27 | Linux & Alternativní OS | 1 | 27. listopadu 2007 14:25 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Web Design, hosting & SEO | 4 | 8. listopad 2007 02:54 |
| Thread Nástroje | |
| |