μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Visual Basic - Πως Να Κάντε AUTO Button ωθών

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31 Ιανουαρίου 2009, 23:25
Μέλος Ομάδα

Default Visual Basic - Πως Να Κάντε AUTO Button ωθών

hello θα ήθελα να κάνω ένα πρόγραμμα για την πρακτική σχετικά με το πώς να κάνει ένα οπτικό βασικό πρόγραμμα και θέλω να πιέσει το γράμμα Ζ κάθε 50milliseconds.

Θέλω να κάνω 2 κουμπιά και όταν αρχίζει μία ώθηση στην 2Min και πότε θ push F2 κουμπί μου που θέλω να σταματήσει καιρό ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που δεν είναι από πάνω του. (Παράθυρα ζουν ταχυδρομείο για αρχή)

πώς θα το κάνω; (Παρακαλώ δείτε την κωδικοποίηση και εξηγεί τα κουμπιά κλπ.)

ευχαριστώ
Old 2 Φεβρουαρίου του 2009, 13:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Visual Basic - Πως Να Κάντε AUTO Button ωθών

Δεν τώρα, τι ακριβώς θα επιτευχθεί, αλλά το δείγμα (με μορφή) ως θέμα (με μια μορφή, το σήμα και το χρονόμετρο - για τις εκδηλώσεις του χρόνου πρέπει να είναι):
----------------------------------------------
Private Sub Form_Load ()
Timer1.Interval = 1000 ", είναι 1 SEK, για 50 κράτη μέλη θα πρέπει να είναι 50
Label1 = "" "μόνο για το αποτέλεσμα του δείγματος
End Sub

Private Sub Timer1_Timer ()
Command1_KeyPress (ASC ( "Z")) "επικαλεσθεί πάτημα των πλήκτρων περίπτωση για τη μορφή
End Sub
------------------------------------------------
Η label1 είναι μόνο για δείγμα
Δεύτερη ουρά της αλληλογραφίας σας δεν καταλαβαίνω ακριβώς, αλλά το πράγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βασικές εκδηλώσεις (KeyPressed, KeyDown, KeyUp και ούτω καθεξής)
Με τις καλύτερες ευχές
PawelT
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας το κουμπί στην ιστοσελίδα μου Breaker3D Web Design, Hosting & SEO 8 25 Φεβ 2009 07:53
Visual Basic HELP!! (άνοιγμα νέας μορφής) ryannathans Γενικά Λογισμικό Chat 10 23 Ιαν 2009 15:42
Visual nessa2 PC & Console Gaming 2 11 Φεβ 2008 05:18
Vista με Visual Basic Cew27 Linux & Εναλλακτικές OS 1 27 Νοε 2007 14:25
Visual Basic 6 momuncoderlife Web Design, Hosting & SEO 4 8 Νοε 2007 02:54
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.