![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
hello Htjela bih napraviti program za prakse o tome kako napraviti Visual Basic program i želim to push slovo Z svaki 50milliseconds.
želim 2 gumba i guranje jednom kad sam ga počinje u 2Min i kad sam gurnuti moju F2 gumb želim ga prestati vremenske ili ne neki drugi program je iznad njega. (Windows live mail na vrhu) kako bi ja to učinili? (Molimo pokazati i objasniti gumbe kodiranje itd.) hvala |
|
|
|||
|
|||
|
Ne sad, upravo ono što bi se dostigla, ali uzorku (u obliku) izgledaju kao (uz oblik, natpis i vremena - za vrijeme događaja, mora se):
---------------------------------------------- Private Sub Form_Load () Timer1.Interval = 1000 'to je 1 sek, za 50 ms mora biti 50 Label1 = "" samo za uzorak rezultat End Sub Private Sub Timer1_Timer () Command1_KeyPress (Uzlazno ( "Z")) 'dozivati jedan KeyPress događaj za obrazac End Sub ------------------------------------------------ The label1 je samo za uzorak Drugi rep Vaše mail Shvaćam nije točno, ali ja stvar, možete koristiti tipku događaja (KeyPressed, KeyDown, KeyUp i tako dalje) Srdačan pozdrav PawelT |