![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hello szeretnék tenni egy programot, amely a gyakorlatban hogyan lehet a Visual Basic programot, és azt akarom, hogy álljon ki a levelet Z minden 50milliseconds. Azt akarom, hogy 2 gomb és mikor nyomja meg az egyik indul 2Min és mikor F2 gombot nyomja én akarom, hogy hagyja abba az időjárás vagy más program is van. (A Windows Live Mail on top) hogyan csinál ez? (Kérjük, a kódolás, és elmagyarázza a gombok, stb) köszönöm |
|
| |||
| |||
| Nem most, pontosan mit is ért el, de a minta (a formában), nézd, mint (a formában, a címke és az időmérőt - az eseményeket, hogy idő kell): ---------------------------------------------- Private Sub Form_Load () Timer1.Interval = 1000 "ez 1 sek, az 50 ms kell 50 Label1 = "" "csak a minta eredménye End Sub Private Sub Timer1_Timer () Command1_KeyPress (Asc ( "Z")) "hivatkozhat egy gombnyomás esemény formájában End Sub ------------------------------------------------ A label1 csak a minta Második farka a levelek én nem értem pontosan, de azt is használhatja a legfontosabb események (KeyPressed, KeyDown, KeyUp és így tovább) Üdvözlettel PawelT |