![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום אני רוצה לעשות את תוכנית האימון על הדרך ליצירת Visual Basic תוכנית ואני רוצה את זה כדי לדחוף את האות Z בכל 50milliseconds. אני רוצה לעשות 2 כפתורים וכאשר אני לדחוף אחד היא מתחילה ב 2Min וכאשר אני לדחוף את הלחצן על F2 אני רוצה לעצור את זה מזג האוויר, או תוכנית אחרת היא לא על זה. (Windows Live מייל למעלה) איך אני עושה זאת? (להראות ולהסביר לחצני קידוד וכו ') תודה |
|
| |||
| |||
| אני לא עכשיו, מה בדיוק אתה מעוניין הגיעו, אבל דוגמה (עם צורה) נראה כמו (עם צורה, תווית ואת הזמן - הזמן הוא חייב להיות האירועים): ---------------------------------------------- Private Sub Form_Load () Timer1.Interval = 1000 'הוא 1 sek, ל 50 יש 50 MS Label1 = "" 'רק עבור דגימה תוצאה End Sub Private Sub Timer1_Timer () Command1_KeyPress (Asc ( "Z")) 'א לקרוא KeyPress האירוע עבור הטופס End Sub ------------------------------------------------ את label1 היא רק דוגמה שנית הזנב של הדואר, אני לא בדיוק מבין, אבל אני דבר, אתה יכול להשתמש במפתח אירועים (KeyPressed, KeyDown, KeyUp וכן הלאה) בברכה PawelT |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד אוכל לבצע לחצן צור קשר באתר האינטרנט שלי | Breaker3D | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 8 | ה -25 בחודש פברואר 2009 07:53 |
| Visual Basic Help!! (פתיחת צורה חדשה) | ryannathans | כללי תוכנות צ 'אט | 10 | 23 ינואר 2009 15:42 |
| חזותית | nessa2 | PC & קונסולת משחקים | 2 | 11th פברואר 2008 05:18 |
| Vista עם Visual Basic | Cew27 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | -27 נובמבר 2007 14:25 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 4 | 8 נובמבר 2007 02:54 |
| שרשרת כלים | |
| |