mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Visual Basic - Kaip Padaryti Mygtukas AUTO stūmikas

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 31, 2009, 23:25
Narys

Default Visual Basic - Kaip Padaryti Mygtukas AUTO stūmikas

Sveiki, Norėčiau, kad programa praktika, kaip padaryti Visual Basic programą, ir aš noriu jį stumti raidė Z kas 50milliseconds.

noriu 2 mygtukų ir kai stumti viena ji prasideda 2min ir kai stumti mano klavišu F2 aš noriu jį nutraukti oras, ar ne kitos programos yra per jį. (Windows Live Mail on top)

Kaip man tai padaryti? (Įrodykite kodavimo ir paaiškinti, mygtukai ir tt)

ačiū
Old Vasaris 2, 2009, 13:57
Naujas Narys

Default Visual Basic - Kaip Padaryti Mygtukas AUTO stūmikas

Aš neturiu dabar, ką tiksliai bus pasiektas, tačiau mėginys (pagal formą) atrodo taip (su forma, etiketė ir laikmatis - laiko įvykių reikia):
----------------------------------------------
Private Sub Form_Load ()
Timer1.Interval = 1000 ", tai yra 1 min, 50 ms, turi būti 50
Label1 = "" "tik mėginio rezultatas
End Sub

Private Sub Timer1_Timer ()
Command1_KeyPress (ASC ( "Z")) "remtis paspaudimo įvykio formą
End Sub
------------------------------------------------
Label1 yra tik pavyzdys
Antra uodega Jūsų pašto suprantu ne tiksliai, bet aš pats, Jūs galite naudoti pagrindinius įvykius (KeyPressed, KeyDown, KeyUp ir tt)
Nuoširdžiausi linkėjimai
PawelT
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.