![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Norėčiau, kad programa praktika, kaip padaryti Visual Basic programą, ir aš noriu jį stumti raidė Z kas 50milliseconds. noriu 2 mygtukų ir kai stumti viena ji prasideda 2min ir kai stumti mano klavišu F2 aš noriu jį nutraukti oras, ar ne kitos programos yra per jį. (Windows Live Mail on top) Kaip man tai padaryti? (Įrodykite kodavimo ir paaiškinti, mygtukai ir tt) ačiū |
|
| |||
| |||
| Aš neturiu dabar, ką tiksliai bus pasiektas, tačiau mėginys (pagal formą) atrodo taip (su forma, etiketė ir laikmatis - laiko įvykių reikia): ---------------------------------------------- Private Sub Form_Load () Timer1.Interval = 1000 ", tai yra 1 min, 50 ms, turi būti 50 Label1 = "" "tik mėginio rezultatas End Sub Private Sub Timer1_Timer () Command1_KeyPress (ASC ( "Z")) "remtis paspaudimo įvykio formą End Sub ------------------------------------------------ Label1 yra tik pavyzdys Antra uodega Jūsų pašto suprantu ne tiksliai, bet aš pats, Jūs galite naudoti pagrindinius įvykius (KeyPressed, KeyDown, KeyUp ir tt) Nuoširdžiausi linkėjimai PawelT |