![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam Chciałbym, aby program praktyk w jaki sposób Visual Basic program i chcę go nacisnąć literę Z każdym 50milliseconds. i wanna make 2 przyciski i kiedy nacisnąć jeden zacznie w 2min i kiedy nacisnąć klawisz F2 mojego chcę go zatrzymać pogody lub inny program nie jest ponad to. (Windows Live Mail na górze) Jak miałbym to zrobić? (Proszę wskazać kodowanie i wyjaśnienia przycisków itp.) dzięki |
|
| |||
| |||
| Nie teraz, czego dokładnie będzie osiągnięty, ale w próbce (w formie), jak wygląda (z formularza, etykiety i minutnik - na czas imprezy należy): ---------------------------------------------- Private Sub Form_Load () Timer1.Interval = 1000 "to 1 sek na 50 ms musi wynosić 50 Label1 = "" tylko dla próbki wyników End Sub Private Sub Timer1_Timer () Command1_KeyPress (ASC ( "Z")) "powołać się na keypress dla postaci End Sub ------------------------------------------------ W label1 jest jedynie dla próbki Drugi ogon Twojej poczty nie rozumiem dokładnie, ale coś, można użyć klawisza wydarzenia (KeyPressed, KeyDown, KeyUp i tak dalej) Z pozdrowieniami PawelT |