mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Visual Basic - Cum sa faci o AUTO Button împungător

Reply

Thread Tools
Old 31 ianuarie 2009, 23:25
Grupul de stat

Default Visual Basic - Cum sa faci o AUTO Button împungător

Bună ziua, aş dori să fac un program de practică cu privire la modul de a face un program Visual Basic şi vreau să-i impinga pe fiecare litera Z 50milliseconds.

Vreau sa fac 2 butoane şi când i-l împinge o începe în 2Min şi când i-mi apasă butonul F2 Vreau sa se termine meteorologice sau nu un alt program este de peste ea. (Windows Live mail pe sus)

cum i-ar face acest lucru? (Vă rugăm să arate şi să explice de codificare butoane etc)

mulţumesc
Old 2 februarie 2009, 13:57
Noile state Group

Default Visual Basic - Cum sa faci o AUTO Button împungător

Nu acum, exact ceea ce ar fi atins, dar proba (cu o forma) arata ca (cu o forma, eticheta şi timer - pentru timpul evenimentelor acesta trebuie să fie):
----------------------------------------------
Private Sub Form_Load ()
Timer1.Interval = 1000 "acesta este de 1 SEK, timp de 50 ms trebuie să fie de 50
Label1 = "" "doar pentru proba rezultat
End Sub

Private Sub Timer1_Timer ()
Command1_KeyPress (ASC ( "Z")) "invoca un eveniment KeyPress pentru forma
End Sub
------------------------------------------------
De label1 este doar pentru proba
În al doilea rând coada de dvs. mail nu am înţeles exact, dar mi-am lucru, puteţi utiliza tasta de evenimente (KeyPressed, KeyDown, KeyUp şi aşa mai departe)
Toate cele bune
PawelT
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.