![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bună ziua, aş dori să fac un program de practică cu privire la modul de a face un program Visual Basic şi vreau să-i impinga pe fiecare litera Z 50milliseconds.
Vreau sa fac 2 butoane şi când i-l împinge o începe în 2Min şi când i-mi apasă butonul F2 Vreau sa se termine meteorologice sau nu un alt program este de peste ea. (Windows Live mail pe sus) cum i-ar face acest lucru? (Vă rugăm să arate şi să explice de codificare butoane etc) mulţumesc |
|
|
|||
|
|||
|
Nu acum, exact ceea ce ar fi atins, dar proba (cu o forma) arata ca (cu o forma, eticheta şi timer - pentru timpul evenimentelor acesta trebuie să fie):
---------------------------------------------- Private Sub Form_Load () Timer1.Interval = 1000 "acesta este de 1 SEK, timp de 50 ms trebuie să fie de 50 Label1 = "" "doar pentru proba rezultat End Sub Private Sub Timer1_Timer () Command1_KeyPress (ASC ( "Z")) "invoca un eveniment KeyPress pentru forma End Sub ------------------------------------------------ De label1 este doar pentru proba În al doilea rând coada de dvs. mail nu am înţeles exact, dar mi-am lucru, puteţi utiliza tasta de evenimente (KeyPressed, KeyDown, KeyUp şi aşa mai departe) Toate cele bune PawelT |