menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Visual Basic - Ako si vyrobiť vlastné AUTO Tlačidlo tlačné

Reply

Thread Tools
Old 31 január 2009, 23:25
Člen Skupina

Default Visual Basic - Ako si vyrobiť vlastné AUTO Tlačidlo tlačné

Dobrý deň, rád by som, aby program pre prax, ako vykonať vizuálne základný program a chcem ho tlačit písmeno Z každej 50milliseconds.

Chcem, aby sa 2 tlačidlami a keď som Push to jedna začína v 2min a keď aj push my F2 tlačidlo Chcem ju zastaviť počasia alebo ne iný program, je nad ním. (Windows Live mail na top)

Ako to mám urobiť? (Uveďte, prosím, kódovanie a vysvetliť, gombíky atď)

vďaka
Old 2 februára 2009, 13:57
Nový člen skupiny

Default Visual Basic - Ako si vyrobiť vlastné AUTO Tlačidlo tlačné

Nemám teraz, čo presne by si dosiahol, ale vzorky (do formulára) pozrite sa, ako (s forme nálepky a stopky - na čas udalosti, je potrebné):
----------------------------------------------
Private Sub Form_Load ()
Timer1.Interval = 1000 'je 1 sek, za 50 ms, musia byť 50
Label1 = " '" len pre ukážku výsledku
End Sub

Private Sub Timer1_Timer ()
Command1_KeyPress (ASC ( "Z")) 'vyvolať klávesov udalosť pre formu
End Sub
------------------------------------------------
V Label1 je len pre ukážku
Druhý chvost Váš mail Chápem nie je presne, ale já jsem to, môžete použiť kľúčové udalosti (KeyPressed, KeyDown, KeyUp a tak ďalej)
S pozdravom
PawelT
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako mám urobiť, kontaktujte nás tlačidlom na mojich webových stránkach Breaker3D Web Design, hosting & SEO 8 25. február 2009 07:53
Visual Basic HELP! (otvorenie novej podobe) ryannathans Všeobecné Software Chat 10 23. Január 2009 15:42
Visual nessa2 PC a herné konzoly 2 11. februára 2008 05:18
Vista s Visual Basic Cew27 Linux & Alternatívne OS 1 27. novembra 2007 14:25
Visual Basic 6 momuncoderlife Web Design, hosting & SEO 4 8. november 2007 02:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.