![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, rád by som, aby program pre prax, ako vykonať vizuálne základný program a chcem ho tlačit písmeno Z každej 50milliseconds. Chcem, aby sa 2 tlačidlami a keď som Push to jedna začína v 2min a keď aj push my F2 tlačidlo Chcem ju zastaviť počasia alebo ne iný program, je nad ním. (Windows Live mail na top) Ako to mám urobiť? (Uveďte, prosím, kódovanie a vysvetliť, gombíky atď) vďaka |
|
| |||
| |||
| Nemám teraz, čo presne by si dosiahol, ale vzorky (do formulára) pozrite sa, ako (s forme nálepky a stopky - na čas udalosti, je potrebné): ---------------------------------------------- Private Sub Form_Load () Timer1.Interval = 1000 'je 1 sek, za 50 ms, musia byť 50 Label1 = " '" len pre ukážku výsledku End Sub Private Sub Timer1_Timer () Command1_KeyPress (ASC ( "Z")) 'vyvolať klávesov udalosť pre formu End Sub ------------------------------------------------ V Label1 je len pre ukážku Druhý chvost Váš mail Chápem nie je presne, ale já jsem to, môžete použiť kľúčové udalosti (KeyPressed, KeyDown, KeyUp a tak ďalej) S pozdravom PawelT |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako mám urobiť, kontaktujte nás tlačidlom na mojich webových stránkach | Breaker3D | Web Design, hosting & SEO | 8 | 25. február 2009 07:53 |
| Visual Basic HELP! (otvorenie novej podobe) | ryannathans | Všeobecné Software Chat | 10 | 23. Január 2009 15:42 |
| Visual | nessa2 | PC a herné konzoly | 2 | 11. februára 2008 05:18 |
| Vista s Visual Basic | Cew27 | Linux & Alternatívne OS | 1 | 27. novembra 2007 14:25 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Web Design, hosting & SEO | 4 | 8. november 2007 02:54 |
| Thread Tools | |
| |