![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хелло Хтјела бих направити програм за праксе о томе како направити Висуал Басиц програм и желим то пусх слово З сваки 50миллисецондс. желим 2 дугмета и гурање једном кад сам га почиње у 2Мин и кад сам гурнути моју Ф2 дугме желим га престати временске или не неки други програм је изнад њега. (Уиндоус ливе маил на врху) како би ја то урадили? (Молимо показати и објаснити дугмад кодирање итд) хвала |
|
| |||
| |||
| Не сад, управо оно што би се достигла, али узорку (у облику) изгледају као (уз облик, налепницу и времена - за време догађаја, мора се): ---------------------------------------------- Привате Суб Форм_Лоад () Тимер1.Интервал = 1000 'то је 1 сек, за 50 мс мора бити 50 Лабел1 = "" само за узорак резултат Енд Суб Привате Суб Тимер1_Тимер () Цомманд1_КеыПресс (узлазном ( "З")) 'дозивати један КеыПресс догађај за образац Енд Суб ------------------------------------------------ Тхе лабел1 је само за узорак Други реп Ваше маил Схватамо није тачно, али ја ствар, можете да користите тастер догађаја (КеыПрессед, КеыДоун, КеыУп и тако даље) С поштовањем ПауелТ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како могу направити контактирајте нас дугме на моју веб локацију | Бреакер3Д | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 8 | 25 фебруар 2009 07:53 |
| Висуал Басиц ПОМОЋ! (отварање нових форми) | рыаннатханс | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 23 јануар 2009 15:42 |
| Визуелни | несса2 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 11 фебруар 2008 05:18 |
| Видик са Висуал Басиц | Цеу27 | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 27 новембар 2007 14:25 |
| Висуал Басиц 6 | момунцодерлифе | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 4 | 8 новембар 2007 02:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |