менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Visual Basic - як зробити штовхача кнопка Авто

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 січня 2009, 23:25
Член групи

Default Visual Basic - як зробити штовхача кнопка Авто

Здравствуйте, я хотів би зробити програму для практики, як зробити програму Visual Basic і я хочу, щоб натиснути букву Z кожні 50 мсек.

Я хочу зробити 2 кнопки і, коли я штовхаю його, запускає в 2min і коли я дотримуюся своєї кнопка F2 Я хочу, щоб він припинив погоди або інша програма не над нею. (Windows Live Mail зверху)

Як би мені це зробити? (Прохання показати кодування і пояснити гудзики і т.п.)

спасибо
Old 2 лютого 2009, 13:57
Нові члени групи

Default Visual Basic - як зробити штовхача кнопка Авто

Я тепер не те, що ви точно буде досягнуто, але зразка (з формою) виглядають як (з формою, етикетки і таймер - на час подій, які воно повинно бути):
----------------------------------------------
Private Sub Form_Load ()
Timer1.Interval = 1000 "Це 1 SEK, протягом 50 мс повинно бути 50
Label1 = "" "тільки для вибіркових результат
End Sub

Private Sub Timer1_Timer ()
Command1_KeyPress (Asc ( "Z")) 'посилатися на події KeyPress для форми
End Sub
------------------------------------------------
Label1 тільки для зразка
Другий хвостом вашої пошти я не зовсім розумію, але мені річ, ви можете використовувати ключові події (KeyPressed, KeyDown, KeyUp і т. д.)
З повагою
PawelT
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як мені встановити контакт з нами кнопки на моєму сайті Breaker3D Веб дизайн, хостинг & SEO 8 25 лютого 2009 07:53
Visual Basic Help! (відкриття нової форми) ryannathans General Software чат 10 23 січня 2009 15:42
Візуальні Nessa2 PC & консоль Gaming 2 11 лютого 2008 05:18
Перспектива з Visual Basic Cew27 Linux & альтернативних ОС 1 27 листопада 2007 14:25
Visual Basic 6 momuncoderlife Веб дизайн, хостинг & SEO 4 8 листопада 2007 02:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.