![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я хотів би зробити програму для практики, як зробити програму Visual Basic і я хочу, щоб натиснути букву Z кожні 50 мсек. Я хочу зробити 2 кнопки і, коли я штовхаю його, запускає в 2min і коли я дотримуюся своєї кнопка F2 Я хочу, щоб він припинив погоди або інша програма не над нею. (Windows Live Mail зверху) Як би мені це зробити? (Прохання показати кодування і пояснити гудзики і т.п.) спасибо |
|
| |||
| |||
| Я тепер не те, що ви точно буде досягнуто, але зразка (з формою) виглядають як (з формою, етикетки і таймер - на час подій, які воно повинно бути): ---------------------------------------------- Private Sub Form_Load () Timer1.Interval = 1000 "Це 1 SEK, протягом 50 мс повинно бути 50 Label1 = "" "тільки для вибіркових результат End Sub Private Sub Timer1_Timer () Command1_KeyPress (Asc ( "Z")) 'посилатися на події KeyPress для форми End Sub ------------------------------------------------ Label1 тільки для зразка Другий хвостом вашої пошти я не зовсім розумію, але мені річ, ви можете використовувати ключові події (KeyPressed, KeyDown, KeyUp і т. д.) З повагою PawelT |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як мені встановити контакт з нами кнопки на моєму сайті | Breaker3D | Веб дизайн, хостинг & SEO | 8 | 25 лютого 2009 07:53 |
| Visual Basic Help! (відкриття нової форми) | ryannathans | General Software чат | 10 | 23 січня 2009 15:42 |
| Візуальні | Nessa2 | PC & консоль Gaming | 2 | 11 лютого 2008 05:18 |
| Перспектива з Visual Basic | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 1 | 27 листопада 2007 14:25 |
| Visual Basic 6 | momuncoderlife | Веб дизайн, хостинг & SEO | 4 | 8 листопада 2007 02:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |