![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα πρόβλημα με την Dell 6400 φορητό μου, πρόσφατα μου όγκου ελέγχου εικονίδιο έχει εξαφανισθεί. όταν προσπαθώ να το επαναφέρει στην επιφάνεια εργασίας i κρατήσει για να περάσουμε το μήνυμα: Σφάλμα Τα Windows δεν μπορούν να την απεικόνιση του όγκου ελέγχου για επειδή η γραμμή εργασιών τόμος Ελέγχου δεν έχει εγκατασταθεί. Για να το εγκαταστήσετε , Χρήση Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον Πίνακα Ελέγχου. Μπορεί κανείς να βοηθήσετε με αυτό;;;; ευχαριστώ, η dell άνθρωπος |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν μπορούν να ελέγξουν τόμος πάνω / κάτω και άλλες επιλογές για Video Websites | tolet | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 16 Ιουν 2009 11:37 |
| Λείπει Volume Control | icu222much | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 28 Δεκ. 2008 21:23 |
| Task Bar, λείπουν ήχου / όγκο εικονίδιο | Vlindsio | Multimedia & Codecs | 5 | 4η Νοεμβρίου 2008 12:37 |
| Λείπει Desktop, πολλαπλές λύσεις προσπάθησαν και απέτυχαν | sxoxuxnxdx | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 13 | 7 Ιαν 2008 01:17 |
| Πρόβλημα XP, δεν εργάζονται μέσω συντομεύσεις της επιφάνειας εργασίας και των μενού Έναρξη, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα ελέγχου! | toddy89 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 25 Οκτ 2007 13:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |