μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Volume Control που λείπουν από το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Νοεμβρίου 2007, 16:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Volume Control που λείπουν από το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας!

Έχω ένα πρόβλημα με την Dell 6400 φορητό μου, πρόσφατα μου όγκου ελέγχου εικονίδιο έχει εξαφανισθεί. όταν προσπαθώ να το επαναφέρει στην επιφάνεια εργασίας i κρατήσει για να περάσουμε το μήνυμα: Σφάλμα
Τα Windows δεν μπορούν να την απεικόνιση του όγκου ελέγχου για
επειδή η γραμμή εργασιών τόμος Ελέγχου
δεν έχει εγκατασταθεί. Για να το εγκαταστήσετε
, Χρήση Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον Πίνακα Ελέγχου.

Μπορεί κανείς να βοηθήσετε με αυτό;;;;

ευχαριστώ,
η dell άνθρωπος
Old 4 Νοεμβρίου 2007, 16:20
Συντονιστής Ομάδας

Default Volume Control που λείπουν από το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας!

http://support.microsoft.com/kb/319095

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν μπορούν να ελέγξουν τόμος πάνω / κάτω και άλλες επιλογές για Video Websites tolet Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 3 16 Ιουν 2009 11:37
Λείπει Volume Control icu222much Λειτουργικά συστήματα Windows 2 28 Δεκ. 2008 21:23
Task Bar, λείπουν ήχου / όγκο εικονίδιο Vlindsio Multimedia & Codecs 5 4η Νοεμβρίου 2008 12:37
Λείπει Desktop, πολλαπλές λύσεις προσπάθησαν και απέτυχαν sxoxuxnxdx Virus, Spyware & Ασφάλεια 13 7 Ιαν 2008 01:17
Πρόβλημα XP, δεν εργάζονται μέσω συντομεύσεις της επιφάνειας εργασίας και των μενού Έναρξη, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα ελέγχου! toddy89 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 25 Οκτ 2007 13:53
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.