manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Volume Control icon nestalo iz Desktop!

Reply

Thread Tools
Old 4. studenog 2007, 16:15
Novi član grupe

Default Volume Control icon nestalo iz Desktop!

Hej, imam problem s moj laptop Dell 6400, nedavno moje kontrole glasnoće ikona je nestalo. našto ja pokušati staviti ga na radnoj površini i držati dobivam ovu poruku: Error
Windows ne može prikazati kontrolu glasnoće na
programskoj traci jer Volume Control program
nije instaliran. Da biste ga instalirali
, Upotrijebite Dodaj / ukloni programe na upravljačkoj ploči.

Može bilo tko pomoć mene sa ovaj??

hvala,
Dell je čovjek
Old 4. studenog 2007, 16:20
Moderator / ica grupe

Default Volume Control icon nestalo iz Desktop!

http://support.microsoft.com/kb/319095

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Can't Control Zapremina gore / dolje i druge opcije na Video Websites tolet Web Browsers & FTP Klijenti 3 16. lipnja 2009 11:37
Nedostaje Volume Control icu222much Windows Operating Systems 2 28. prosinac 2008 21:23
Task bar, nestalo zvuka / volume icon Vlindsio Multimedija i kodeci 5 4. studeni 2008 12:37
Desktop nestale, više rješenja i nije suđeno sxoxuxnxdx Virus, Spyware i sigurnost 13 7. siječanj 2008 01:17
XP Problem, nema prečaca radne putem Desktopa i start izbornik, uključujući i kontrolnu ploču! toddy89 Windows Operating Systems 2 25. listopad 2007 13:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.