![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, imam problem s moj laptop Dell 6400, nedavno moje kontrole glasnoće ikona je nestalo. našto ja pokušati staviti ga na radnoj površini i držati dobivam ovu poruku: Error Windows ne može prikazati kontrolu glasnoće na programskoj traci jer Volume Control program nije instaliran. Da biste ga instalirali , Upotrijebite Dodaj / ukloni programe na upravljačkoj ploči. Može bilo tko pomoć mene sa ovaj?? hvala, Dell je čovjek |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Can't Control Zapremina gore / dolje i druge opcije na Video Websites | tolet | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 16. lipnja 2009 11:37 |
| Nedostaje Volume Control | icu222much | Windows Operating Systems | 2 | 28. prosinac 2008 21:23 |
| Task bar, nestalo zvuka / volume icon | Vlindsio | Multimedija i kodeci | 5 | 4. studeni 2008 12:37 |
| Desktop nestale, više rješenja i nije suđeno | sxoxuxnxdx | Virus, Spyware i sigurnost | 13 | 7. siječanj 2008 01:17 |
| XP Problem, nema prečaca radne putem Desktopa i start izbornik, uključujući i kontrolnu ploču! | toddy89 | Windows Operating Systems | 2 | 25. listopad 2007 13:53 |
| Thread Tools | |
| |