kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Hangerőszabályzó ikon hiányzik asztalon!

Reply

Téma eszközök
Old November 4, 2007, 16:15
Új tag Csoport

Default Hangerőszabályzó ikon hiányzik asztalon!

Hé, van egy probléma van az én Dell 6400 laptop, nemrég én hangerőszabályzó ikonját már hiányzik. Amikor megpróbálom tedd vissza az asztalon Folyamatosan ez az üzenet: Hiba
A Windows nem tudja megjeleníteni a térfogat ellenőrzését
a tálcán, mert a Hangerőszabályzó program
nincs telepítve. Telepítésére
Használja a Programok hozzáadása / eltávolítása a Vezérlőpult.

Tud akárki segítsen nekem ezzel????

köszönöm,
Dell ember
Old November 4, 2007, 16:20
Moderátor Csoport

Default Hangerőszabályzó ikon hiányzik asztalon!

http://support.microsoft.com/kb/319095

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem Control Volume Up / down és Egyéb lehetőségek Video Websites tolet Web böngésző és FTP Clients 3 16. június 2009 11:37
Hiányzik Hangerőszabályzó icu222much A Windows operációs rendszerek 2 28. december 2008 21:23
Feladat bár a hiányzó hang / térfogat ikon Vlindsio Multimédia és kodekek 5 4. november 2008 12:37
Asztali eltűnt, több megoldást próbáltam, és nem sxoxuxnxdx Vírus, kémprogram és biztonság 13 7. január 2008 01:17
XP probléma nem gyorsmenük munkanapon keresztül asztali és Start menü, beleértve a vezérlőpulton! toddy89 A Windows operációs rendszerek 2 25. október 2007 13:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.