mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Garsumo piktograma trūksta Desktop!

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 4, 2007, 16:15
Naujas Narys

Default Garsumo piktograma trūksta Desktop!

Ei, aš turiu problemų su 6.400 "Dell" mano nešiojamas, neseniai mano garsumo piktograma trūko. kai bandau įdėti ją atgal ant darbastalio gaunu tokį pranešimą: Klaida
Windows negali rodyti garsumo
juostoje nes tai valdymo programa
nebuvo įdiegta. Norėdami įdiegti
Naudokite Add / Remove Programs in Control Panel.

Can anyone help me daryti??

ačiū,
Dell vyras
Old Lapkritis 4, 2007, 16:20
Moderatorius Grupė

Default Garsumo piktograma trūksta Desktop!

http://support.microsoft.com/kb/319095

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Negali kontroliuoti tomas aukštyn / žemyn ir kitas galimybes dėl svetainės Video tolet Naršyklėms & FTP Klientai 3 Birželis 16, 2009 11:37
Trūksta Volume Control icu222much Windows "operacinės sistemos 2 28 gruodis 2008 21:23
Užduočių juostoje, trūksta gero / tūrio ikona Vlindsio Multimedia & Codecs 5 4 lapkritis 2008 12:37
Desktop Trūksta, daug sprendimų, bandė ir nepavyko sxoxuxnxdx Virus, Spyware & Security 13 7 sausis 2008 01:17
XP Problema ne klavišai darbo per darbastalio ir meniu Pradėti, įskaitant valdymo skydelyje! toddy89 Windows "operacinės sistemos 2 25 spalis 2007 13:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.