![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, aš turiu problemų su 6.400 "Dell" mano nešiojamas, neseniai mano garsumo piktograma trūko. kai bandau įdėti ją atgal ant darbastalio gaunu tokį pranešimą: Klaida Windows negali rodyti garsumo juostoje nes tai valdymo programa nebuvo įdiegta. Norėdami įdiegti Naudokite Add / Remove Programs in Control Panel. Can anyone help me daryti?? ačiū, Dell vyras |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Negali kontroliuoti tomas aukštyn / žemyn ir kitas galimybes dėl svetainės Video | tolet | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | Birželis 16, 2009 11:37 |
| Trūksta Volume Control | icu222much | Windows "operacinės sistemos | 2 | 28 gruodis 2008 21:23 |
| Užduočių juostoje, trūksta gero / tūrio ikona | Vlindsio | Multimedia & Codecs | 5 | 4 lapkritis 2008 12:37 |
| Desktop Trūksta, daug sprendimų, bandė ir nepavyko | sxoxuxnxdx | Virus, Spyware & Security | 13 | 7 sausis 2008 01:17 |
| XP Problema ne klavišai darbo per darbastalio ir meniu Pradėti, įskaitant valdymo skydelyje! | toddy89 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 25 spalis 2007 13:53 |
| Temos įrankiai | |
| |