mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Volume Control pictograma care lipsesc de la spaţiul de lucru!

Reply

Thread Tools
Old 4 noiembrie 2007, 16:15
Noile state Group

Default Volume Control pictograma care lipsesc de la spaţiul de lucru!

Hei, am o problemă cu meu laptop Dell 6400, recent volum de control icoana mea a fost lipsă. când încerc să-l înapoi pe desktop i ţine obtinerea acest mesaj: Error
Windows nu poate afişa controlul de volum pe
bara de activităţi, deoarece programul Control volum
nu a fost instalat. Pentru a instala aceasta
, Utilizaţi Adăugare / Eliminare programe din Panoul de control.

Poate cineva să mă ajute cu asta????

mulţumesc,
Dell om
Old 4 noiembrie 2007, 16:20
Moderator Group

Default Volume Control pictograma care lipsesc de la spaţiul de lucru!

http://support.microsoft.com/kb/319095

Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Nu se poate de Control volum sus / jos şi alte opţiuni de pe site-uri video tolet Web Browsers & FTP Clienti 3 16 iunie 2009 11:37
Lipseşte Volume Control icu222much Sisteme de operare Windows 2 28 decembrie 2008 21:23
Task bar, lipsă de sunet / volum pictograma Vlindsio Multimedia & Codecs 5 4 noiembrie 2008 12:37
Spaţiul de lucru lipsă, a încercat mai multe soluţii şi nu a reuşit sxoxuxnxdx Nume, Spyware & Securitate 13 7 ianuarie 2008 01:17
XP problemă, nu prin comenzi rapide de lucru desktop şi din meniul Start, inclusiv pe panoul de control! toddy89 Sisteme de operare Windows 2 25 octombrie 2007 13:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.