![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, am o problemă cu meu laptop Dell 6400, recent volum de control icoana mea a fost lipsă. când încerc să-l înapoi pe desktop i ţine obtinerea acest mesaj: Error Windows nu poate afişa controlul de volum pe bara de activităţi, deoarece programul Control volum nu a fost instalat. Pentru a instala aceasta , Utilizaţi Adăugare / Eliminare programe din Panoul de control. Poate cineva să mă ajute cu asta???? mulţumesc, Dell om |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Nu se poate de Control volum sus / jos şi alte opţiuni de pe site-uri video | tolet | Web Browsers & FTP Clienti | 3 | 16 iunie 2009 11:37 |
| Lipseşte Volume Control | icu222much | Sisteme de operare Windows | 2 | 28 decembrie 2008 21:23 |
| Task bar, lipsă de sunet / volum pictograma | Vlindsio | Multimedia & Codecs | 5 | 4 noiembrie 2008 12:37 |
| Spaţiul de lucru lipsă, a încercat mai multe soluţii şi nu a reuşit | sxoxuxnxdx | Nume, Spyware & Securitate | 13 | 7 ianuarie 2008 01:17 |
| XP problemă, nu prin comenzi rapide de lucru desktop şi din meniul Start, inclusiv pe panoul de control! | toddy89 | Sisteme de operare Windows | 2 | 25 octombrie 2007 13:53 |
| Thread Tools | |
| |